Felicia Cardell, 25 år gammal. Mamma till världens sötaste Adelie som föddes 14/4-13. Gravid med en liten lillasyster i magen som är beräknad att komma 16/1-16. En liten "pergotime" bebis som vi har väntat på länge. Bor i Stockholm och är förlovad med Kristoffer <3 Följ gärna med oss i vår vardag. Här skriver jag om det mesta. Allt ifrån graviditetstankar, PCOS, Missfall, En busig 2-åring, Matlagning, Inredning och mycket, mycket mer. Välkommen!

Add Comment Register

Bokat dop.

Kristoffer har börjat jobba igen efter 3 veckors semester. Han ska jobba i 5 dagar och sen har han 1 vecka semester igen :) Så idag har jag haft fullt upp med att få saker gjorda här hemma. Jag har äntligen bokat tid för dop i Huddinge kyrka. Vi kommer att döpa henne i Huddinge för att jag tycker att kyrkan är fin och så ligger den nära mammas hem där vi kommer att ha dopfika efteråt. Det kommer att bli ett enkelt dop med bara släkten. Först tänkte vi bjuda både släkt och vänner, men listan blev för lång. Nästan över 100 personer och det känns kanske mycket när det bara är ett dop. Man vill ju gärna att alla som man känner och tycker om ska vara där, men det hade inte fått plats med så många människor. Det fick bli lilla släkten istället som i och för sig inte är så liten. Vi blir ca 40 personer om alla tackar JA så det blir ganska mycket människor ändå 😉 Man får lite dåligt samvete över att inte kunna bjuda alla vänner, men jag hoppas att dom förstår. Dom får vänta tills vi gifter oss istället 😉 Hehehe! Sitter och designar inbjudningskort och jag tror Kristoffer kommer att gilla min design på korten.

 

Framsidan ser ut såhär:

PicCollage

 

Baksidan ser ut såhär:

PicCollage-1

 

 

Om ni undrar så är inte dom prickiga strecken med på dom riktiga inbjudningskorten. Det står lite information som jag inte vill ska synas 😉 Hihi!

 

För 2 veckor sedan skickade vi in alla namn som vi vill att plutten ska ha. Och nu har dom blivit registrerade hos Skatteverket. Hon kommer att döpas till Adelie Astrid Hilda Viktoria Cardell. Vi ville att alla mellannamn skulle komma från släkten och det var riktigt svårt att bestämma sig. Så det fick bli 3 mellannamn 😉  Astrid kommer från min mormors sida. Hilda kommer från min morfars sida och Kristoffers släkt sida. Viktoria kommer från farmors sida och det heter även jag i mellannamn. Kristoffer ville även att Adelie skulle få mitt efternamn för att han tycker det passar bättre så det fick bli Cardell:) Annars hade hon fått heta Adelie Palmqvist. Det tycker jag också är fint 😉 Men jag håller med om att Cardell är annorlunda.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


4 − = ett