Felicia Cardell, 25 år gammal. Mamma till världens sötaste Adelie som föddes 14/4-13. Gravid med en liten lillasyster i magen som är beräknad att komma 16/1-16. En liten "pergotime" bebis som vi har väntat på länge. Bor i Stockholm och är förlovad med Kristoffer <3 Följ gärna med oss i vår vardag. Här skriver jag om det mesta. Allt ifrån graviditetstankar, PCOS, Missfall, En busig 2-åring, Matlagning, Inredning och mycket, mycket mer. Välkommen!

Add Comment Register

DAGENS RECEPT.

Idag blir det en smarig rätt till middag. Har aldrig lagat den förut, men det låter gott. Finfisk med kokosrisotto. Vi hade tänkt oss torsk till risotton,  men Coop hade ett super bra pris på helkyckling så vi sparar torsken till nästa vecka.

Finfisk med kokosrisotto

2 portioner

Ingredienser

1 tsk rapsolja

½ hackad gul lök

1 dl arborioris

½ msk finhackad ingefära

2 dl grönsaksbuljong

1 dl lätt kokosmjölk

1 dl strimlade salladsärter

¼ hackad röd paprika

2 msk hackad koriander

300 g torsk-, gös- eller hälleflundrafilé

salt och peppar

1 tsk rapsolja

Garnera med: 1 tsk rostade kokosflagor och korianderblad

Servera med: blandad sallad

Gör så här

Fräs löken i olja, tillsätt ris och ingefära och rör om 1 min. Koka upp buljongen och tillsätt den, lite i taget under omrörning. Tillsätt kokosmjölken och fortsätt koka tills riset är kokt al dente. Blanda ner ärter, paprika och koriander. Krydda och halstra fisken i oljad panna. Servera genast med risotton.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ sex = 9