Felicia Cardell, 25 år gammal. Mamma till världens sötaste Adelie som föddes 14/4-13. Gravid med en liten lillasyster i magen som är beräknad att komma 16/1-16. En liten "pergotime" bebis som vi har väntat på länge. Bor i Stockholm och är förlovad med Kristoffer <3 Följ gärna med oss i vår vardag. Här skriver jag om det mesta. Allt ifrån graviditetstankar, PCOS, Missfall, En busig 2-åring, Matlagning, Inredning och mycket, mycket mer. Välkommen!

Add Comment Register

DEN NAKNA SANNINGEN.

Man kan verkligen säga att min kropp har varit med om mycket. Men trots en ätstörning och en graviditet är jag äntligen stolt över min kropp. Visst jag har bristningar på magen, rumpan och lår. Jag har världens hängpattar och hängrumpa, men va fan gör det när man har en underbar dotter och en fantastisk pojkvän som älskar mig för den jag är och hur jag ser ut. Självklart önskar jag att bristningarna skulle kunna försvinna helt. Men eftersom jag blev gravid när jag vägde väldigt lite hade inte min hud en chans att hinna med i den takt som kroppen växte. Jag gick inte upp jättemycket under graviditeten.  Utan dom första veckorna gick jag upp till normalvikt. Jag åt nyttigt och mådde toppen. Från inskrivningen hos MVC (v.9) tills jag födde gick jag upp nästan 18 kilo. Efter förlossningen tappade jag all vikt ganska snabbt. Jag har inte tränat. Jag har inte kört på någon diet. Utan äter allt med måtta. Det mår jag bäst utav. För jag vet att om jag ska göra på nån diet blir jag besatt. Och jag vill aldrig hamna där jag var förut. Det är nog det jobbigaste jag har varit med om. Att behöva tänka på kalorier hela dagarna är så jobbigt. Nu känner jag mig frisk och välmående.  Däremot ska jag försöka att träna lite här hemma för att få tillbaka styrkan. Jag känner mig svag och vill inte bli en hängig ostkrok. 😉 Jag tror dessutom att mina bristningar kanske kan försvinna lite mer om huden blir tajtare. Hehe upp till bevis helt enkelt. Men om dom inte gör det ska jag visa upp dom stolt på stranden i sommar. För jag har faktiskt burit ett bebis min mage och det är faktiskt inte alla som får uppleva den fantastiska gåvan.

023201413453

Här har vi den nakna sanningen. Såhär ser jag ut just nu efter 9 månader. Det är svårt att fota så att bristningarna syns. Men dom blir lite tydligare när jag sitter ner. Men dom har blivit betydligt mindre synliga.

0232014131153Konstigt nog är det jobbigare att lägga upp den vänstra bilden på när jag vägde som minst än att lägga upp bilderna på min kropp just nu. Jag skäms faktiskt över hur jag såg ut just då.  Jag skäms över hur jag behandlade mig själv. Men det är så skönt att det är över.  Den högra bilden är när jag var som störst under graviditeten. På förlossningen och är härligt vätslefylld. :) Saknar att vara gravid ibland.

2 reaktioner på ”DEN NAKNA SANNINGEN.

  1. Du ser så himla fin, sund och vacker ut nu felicia :) Jag tror att det där förändras mycket när man får barn, att man äntligen blir vän med sin kropp. Va skönt det måste kännas att man duger precis som man är! :)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sju × 1 =