Felicia Cardell, 25 år gammal. Mamma till världens sötaste Adelie som föddes 14/4-13. Gravid med en liten lillasyster i magen som är beräknad att komma 16/1-16. En liten "pergotime" bebis som vi har väntat på länge. Bor i Stockholm och är förlovad med Kristoffer <3 Följ gärna med oss i vår vardag. Här skriver jag om det mesta. Allt ifrån graviditetstankar, PCOS, Missfall, En busig 2-åring, Matlagning, Inredning och mycket, mycket mer. Välkommen!

Add Comment Register

FINASTE ÄLSKLING.

Jag måste ha världens finaste älskling!

Under den största delan av min graviditet har jag haft svårt att hittat kläder i min garderob som sitter bra över magen. Allt är för trångt, kort eller obekvämt. Jag tycker att mammakläder är dyrt och jag har svårt att unna mig kläder när jag i stort sett spenderar mina dagar hemma i soffan. När jag väl ska klä upp mig och göra mig fin tar det lång tid innan jag hittar nått som jag trivs i. Jag blir frustrerad, ledsen och arg. Känner mig ful och vill bara vara hemma. Även fast jag känner så varje gång så har jag ändå inte köpt nya kläder som passar under graviditeten.

Men min älskling har uppmärksammat mitt lilla problem och gav mig en present. Han hade sparat ihop sin dricks från restaurangen som han  jobbar på. Lagt pengarna i ett kuvert och ritat ett hjärta <3 Han ville att jag skulle köpa mig nått snyggt och det kan jag lova att jag gjorde. Direkt samma dag åkte vi iväg och shoppade upp varenda litet öre. Allt i svart och grått, men väldigt bra för att kunna matcha med resten av garderoben. Jag saknade verkligen byxor och tröjor i neutrala färger så nu känns det kul att klä sig igen :) Helt plötsligt känns det som att jag kan vara gravid i 1 halvår till. Känner mig fin och snygg i mina nya kläder. Tänk vad lite kläder kan få en att må bättre.

NYTTMAMA randig polotopp // Grå kofta // Skinnbyxor // Gråa utsvängda byxor // MAMA svart polotopp// Grå mammaklänning // MAMA strumpbyxor //
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


5 + sex =