Felicia Cardell, 25 år gammal. Mamma till världens sötaste Adelie som föddes 14/4-13. Gravid med en liten lillasyster i magen som är beräknad att komma 16/1-16. En liten "pergotime" bebis som vi har väntat på länge. Bor i Stockholm och är förlovad med Kristoffer <3 Följ gärna med oss i vår vardag. Här skriver jag om det mesta. Allt ifrån graviditetstankar, PCOS, Missfall, En busig 2-åring, Matlagning, Inredning och mycket, mycket mer. Välkommen!

Add Comment Register

Första BVC besöket

Idag började Kristoffer jobba igen :( Fy va tråkigt det känns. Tycker att pappor borde få vara hemma mer än 10 dagar. Men det är tur att sommarn och semestern snart är här så att vår lilla familj kan få vara tillsammans hela dagar igen :) Längtar redan nu.

Det var tur att min kollega och vän kom förbi idag så att vi inte kände oss ensamma. Vi fikade en stund hemma och Adelie myste hos Rosanna under tiden som jag fixade mig. Sen så åkte vi till Farsta C och käkade lunch som Rosanna bjöd på. Lillan sov under hela bilturen och under hela lunchen, men när jag hade ätit klart vaknade hon till och var hungrig. Och då hände det som jag har varit orolig över…Att behöva amma på ett Cafe med människor som äter. Jag har varit så nervös över att behöva göra det eftersom vissa människor tycker sånt är äckligt. Men som tur var så var vi på ett Cafe med massor av barn och föräldrar så jag lyckades med amningen 😉 Hängde för en halsduk så att man inte kunde se tutten och då kändes det okej. Va ska man göra liksom när lillan är hungrig?! Nöden har ju ingen lag 😉 HIHI! Efter amningen somnade Adelie om och då var det dags att gå till BVC för första gången. Lillan blev jätte ledsen när jag var tvungen att klä av henne sina kläder. Tog av blöjan och då kissade hon så att vi fick torka överallt och lägga nytt skydd på skötbordet. När vi hade gjort det så kissade plutten igen och det rann längst ryggen på henne. Tillslut lyckades vi lägga henne på vågen och hon hade gått upp i vikt enligt kurvan :) 3780 g och 51 cm lång. Min lilla älskling börjar redan nu att bli en stor tjej, men storlek 50 är nästan fortfarande för stort. Hehe vilket är konstigt eftersom hon lagt på sig lite 😉 Efter BVC besöket så var hon inte glad. var tvungen att tröst amma henne innan vi kunde åka hem igen, men inget hjälpte för att kunna trösta henne. Tillslut så somnade hon i bilbarnstolen och vi kunde åka hem.

Nu är det bara jag och lillan hemma och vi längtar efter pappa som inte kommer hem på några timmar :( Klockan 21 är han hemma och det känns som en evighet. Ska passa på att betala räkningar och laga middag under tiden som plutten sover i sin babysitter som hon ÄLSKAR.

Älskar dig <3

 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− tre = 3