Felicia Cardell, 25 år gammal. Mamma till världens sötaste Adelie som föddes 14/4-13. Gravid med en liten lillasyster i magen som är beräknad att komma 16/1-16. En liten "pergotime" bebis som vi har väntat på länge. Bor i Stockholm och är förlovad med Kristoffer <3 Följ gärna med oss i vår vardag. Här skriver jag om det mesta. Allt ifrån graviditetstankar, PCOS, Missfall, En busig 2-åring, Matlagning, Inredning och mycket, mycket mer. Välkommen!

Add Comment Register

Första rosa plaggen!

Go kväll!

I morse kom vår kompis Lina på besök. Hon hade med sig supersöta kläder till plutten som hon hade handlat i London :)Tack tant Lina! Vi gjorde oss i ordning och tog en härlig vår promenad till Farsta centrum. Där passade vi på att handla lite kläder åt Adelie. Hon drunknar fortfarande i sina plagg så det blev några billiga bodys och pyjamasar i storlek 50 från HM och 3 par byxor från Kappahl. Det känns så onödigt att handla dyra plagg i den minsta storleken för hon lär ju växa ur dom snart, men samtidigt så vill man ju att hon ska ha några plagg i rätt storlek så att man slipper vika upp både armar och ben 😉 Adelie sov hela tiden i sin vagn. Hon gnällde ett liten stund när vi var i centrumet och då tog jag upp henne i min famn. Jag hade ingen aning om hur mycket folk älskar småttingar. Folk kom fram och ville kolla på prinsessan och tyckte att hon var så liten och söt :) Vilken uppmärksamhet man får när man har en sån sötnos i sina armar. 

Adelie har badat och fått på sig sin nya och första pyjamas i rätt storlek :) Innan så har hon fått sova i en vanlig body och det känns inte så kul. Man vill ju att hon ska få på sig en pyjamas efter kvällsbadet 😉 Så nu har vi fixat det. Och jag hann tvätta alla nya kläder i dag också så nu finns det plagg till imorgon som hon kan ha på sig. Man längtar nästan tills man ska få klä på henne sina nya kläder. Allt är ju så gulligt :) 

Nu ska jag och min älskling passa på att mysa med varandra innan lillan vaknar igen och vill ha tutten 😉 Go natt!

Plutten i sin nya pyjamas. Hittade 2 pyjamasar utan armar och ben och det passar skrutten perfekt eftersom hon är så kort. Hon lyckas annars röra sig ur pyjamasens ben och det ser så oskönt ut.

Sockersöta klänningen som Adelie fick av Lina :)

Dagens shopping! Och dom första rosa tjejplaggen som jag har handlat. Vi har ju fått massor av rosa kläder i present, men dom kläderna är för stora. HIHI!

Nu när man har fått en tjej och kan handla tjej kläder så hittar man så mycket fint. Innan så var det ganska begränsat med handlingen av kläder till plutten. Det finns inte så jätte mycket unisex kläder i affärerna. Så när jag handlade kläder till plutten innan jag visste att vi skulle få en tjej så blev det plagg i neutrala färger. Så det är kul nu när man kan handla lite mer kläder med färg och då blir det såklart rosa och lila plagg. Men det är inte nått som jag tycker behövs på en tjej, men jag tycker att det är så söt med rosa på en liten bebis. Man ser ju inte annars vad det är för kön på plutten :) hehe!

 

 

 

2 reaktioner på ”Första rosa plaggen!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


3 + = nio