Felicia Cardell, 25 år gammal. Mamma till världens sötaste Adelie som föddes 14/4-13. Gravid med en liten lillasyster i magen som är beräknad att komma 16/1-16. En liten "pergotime" bebis som vi har väntat på länge. Bor i Stockholm och är förlovad med Kristoffer <3 Följ gärna med oss i vår vardag. Här skriver jag om det mesta. Allt ifrån graviditetstankar, PCOS, Missfall, En busig 2-åring, Matlagning, Inredning och mycket, mycket mer. Välkommen!

Add Comment Register

FRÅN BÄTTRE TILL SÄMRE

Senast jag skrev var i Fredags och då var jag påväg till Lina för att fixa mina fransar. Dom blev super fina och jag känner mig snyggare än nånsin. Tänkte lägga upp en bild imorgon på resultatet. :) Efter fransbehandlingen gick jag och Lina till Hotellet och käkade middag och drack 2 glas vin. Vi pratade skit och hade det super trevligt. Vi åkte hem innan 12 för båda skulle upp tidigt på lördagen. När jag kom hem sov lillis så jag gick också och la mig direkt när jag kom hem. Innan jag somnade hoppades jag på att vi skulle få en bra natt utan skrik och tårar…07.30 ringde klockan. Vi hade sovit hela natten utan att ens behövt stoppa in nappen på Adelie. JIPPI!  Det var precis de vi behövde inför släktträffen i Flen. Vi gjorde oss iordning och hoppade på tåget till Flen tillsammans med Kristoffers syster, pojkvän och son. Resan tog bara 1 timma så vi kom snabbt fram till Kristoffers mamma och extrapappa. Strax efter kom Kristoffers morfar, mormor och farmor dit. Det var längesen som vi sågs så det var väldigt trevligt att få träffa alla. Det bjöds på lunch och fika. Efter ett tag åkte dom hem, men vi stannade kvar över natten. Vi åt pizza och kollade på melodifestivalen. Adelie somnade vid 21 och jag gick la mig innan 24. Jag förväntade mig en natt utan problem, men nej så lätt skulle vi inte få det. Hon vaknade runt 6 med samma panik och skrik som tidigare. Med snorig och täppt näsa. Jag som trodde att den dumma förkylningen hade vänt och blivit bättre :( Nu vill jag att hennes dumma näsa ska sluta bråka med henne om nätterna. Tycker så synd om henne. Nu får vi se hur det går i natt….

192014205655Adelie blev väldigt förtjust i Kristoffers extrabror. Hon ville mysa och busa med Kalle. HIHI!

19201421913

Middagen ikväll blev en klassisk räkmacka med alkoholfri cider. Enkelt och gott. Jag hittade även laktosfri choklad på Ica som jag bara var tvungen att testa. Det fanns olika smaker. Både ljus och mörk. Jag valde vitchoklad med krisp. Sååå god. :)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ sju = 9