Felicia Cardell, 25 år gammal. Mamma till världens sötaste Adelie som föddes 14/4-13. Gravid med en liten lillasyster i magen som är beräknad att komma 16/1-16. En liten "pergotime" bebis som vi har väntat på länge. Bor i Stockholm och är förlovad med Kristoffer <3 Följ gärna med oss i vår vardag. Här skriver jag om det mesta. Allt ifrån graviditetstankar, PCOS, Missfall, En busig 2-åring, Matlagning, Inredning och mycket, mycket mer. Välkommen!

Add Comment Register

Fräsch och pigg!

Vad det är skönt att vakna upp fräsch och pigg! Ingen bakfylla är inte 😉 Haha jag undrar hur min kille mår efter sin kväll ute på krogen. Jag sa till han att han inte fick sova hemma inatt. Han skulle sova hos Johan och Lina istället. Det låter lite taskigt, men det vore onödigt att väcka Adelie. Och sen så visste man ju inte hur hon skulle sova inatt. Ibland brukar hon få ligga kvar i vår säng när jag har ammat henne, så att sova brevid henne när man har druckit känns lite läskigt. Man har ju inte samma kontroll på kroppen, så man kan ju faktiskt rulla runt i sängen lite extra mycket när man har druckit. Jag tror faktiskt att han själv tyckte att det var skönt att få kunna gå ut på krogen och vara där hur länge som helst utan att behöva tänka på att komma hem i tid. Det var ju min tanke med överraskningen. :) Jag ville verkligen att han skulle bli överraskad här hemma av alla hans vänner och sen dra ut på krogen och festa som aldrig förr. Hur ofta fyller man 25 liksom 😉 Jag tycker verkligen att han var såååå värd det. Han har varit hemma med mig i 3 månader utan att ens har nämnt krogen. Vilket är så snällt eftersom vi båda var ett par som älskade att festa förut. Han är världens bästa pojkvän och pappa. Och jag vet att han aldrig annars skulle välja krogen framför oss <3 Jag älskar han så mycket!

Idag blir det nog bara mys hemma. Hoppas att Kristoffer kommer hem snart så att han kan ta hand om Adelie under tiden som jag städar i ordning efter gårdagens fest. Vill bara säga tack till alla vänner och familjemedlemmar som kom till oss igår för att gratta min älskling. Det betyder så mycket för oss båda <3

bild-48

Morgonmys framför tvn :) Spännande tycker lillan. Hon kan sitta framför tvn i ca 1 timme utan gnäll. Då kan mamma passa på att äta frukost och ta en dusch :)

bild-47

Vår lilla skitunge har börjat med en ny grej. Hon kan redan stå stadigt i våra knän, men nu ska hon även försöka att sätta sig upp själv. Haha hon tar satts med hela kroppen så att hon kommer upp med huvudet och sitter så i några sekunder. Hur ska detta sluta? Imorse när jag la henne på rygg rullade hon till sidan dessutom. Snart kryper hon väl runt här hemma 😉 Busunge.

bild-46

 

Min lilla solstråle. Inatt har hon varit så snäll. Men det brukar hon alltid vara :) Sov från 00:00-05:30. Gav henne lite mat och sen somnade hon om till kl: 09:30. Perfekt att hon var så snäll nu när pappa var borta och jag fick klara av natten själv med henne för första gången.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sju − = 4