Felicia Cardell, 25 år gammal. Mamma till världens sötaste Adelie som föddes 14/4-13. Gravid med en liten lillasyster i magen som är beräknad att komma 16/1-16. En liten "pergotime" bebis som vi har väntat på länge. Bor i Stockholm och är förlovad med Kristoffer <3 Följ gärna med oss i vår vardag. Här skriver jag om det mesta. Allt ifrån graviditetstankar, PCOS, Missfall, En busig 2-åring, Matlagning, Inredning och mycket, mycket mer. Välkommen!

Add Comment Register

FREDAG-MÅNDAG.

Oj va tiden rinner iväg! Insåg just nu att jag inte har bloggat på ett tag. Tänkte upptadera er lite grann :)

Fredag: Adelie blev 10 månader i Fredags. På självaste alla hjärtans dag ♥ Jag åkte in till stan för att jag skulle vara försökskanin åt Lina Segelsbo som skulle testa en kroppsbehandling på mig som hon ska börja göra på salongen. Innan jag åkte in till stan lämnade jag Adelie hemma hos min mamma med alla hennes dagbarn. Det gick jättebra och hon hade det kul med dom andra barnen. När min syster kom hem tog hon över barnpassningen.  Hon tog hand om Adelie hela kvällen när vi var ute på resturang. Istället för en obekväm alla-hjärtans-dag middag på resturang åt vi middag tillsammans med 2 andra par. Jag älskar att gå ut och äta ensam med Kristoffer, men på alla-hjärtans-dag känns det så obekvämt. Alla par runt omkring sitter och håller händerna och pussas över borden. Det känns så krystat och jag kan inte koppla av. Så det blev det en super rolig kväll med bästa gänget istället. HIHI! Efter middagen tog vi en öl på Söder och sen åkte vi hem till min mamma för att sova tillsammans med lilla Addi. Påväg hem hjälpte vi en  onykter 14 årig kille.  Han satt på bussen och hade kräkts. Han visste inte vart han var och han visst knappt vad han hette. När vi klev av bussen nyktrade han till så att vi fick reda på vart han bodde. Stackarn. Han kan inte ha mått bra dagen efter.

Lördag: Kristoffer jobbade i Lördags så det blev en slappar dag för mig och Addi. Vi åkte hem runt 3 tiden. Påväg hem handlade vi middag. Det blev nachotallrik i soffan framför tvn.  Mumms!

Söndag: Kristoffer jobbade även i Söndags så jag och Addi röjde runt här hemma. Jag sorterade hela hemmet. Gjorde ordning på balkongen och i vardagsrummet.  Tog bort skötbordet som vi hade brevid Adelies spjälsäng. Hon har blivit för stor för skötbordet. Fötterna sticker ut och hon vill inte ligga still.  Det känns osäkert att henne liggandes så högt upp när hon hela tiden snurrar runt. Så nu när skötbordet är borta byts det blöjor på vår säng.  Hittills funkar det jättebra.

Måndag: Igår var Kristoffer ledig så vi åkte in till stan för att säga hej till hans kollegor. Haha ja jag vet…Vem åker in till sitt jobb när man är ledig?! Jo Kristoffer :) Fast vi hade en annan anledning också. Jag fick en parfym av Kristoffer i Fredags som jag var osäker på. Så vi åkte in till Åhlens för att dofta på andra parfymer.Men jag har fortfarande inte bestämt mig för vilken jag gillar. Så vi åkte hem igen utan att ha hittat den ultimata doften.

 

 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


6 × = arton