Felicia Cardell, 25 år gammal. Mamma till världens sötaste Adelie som föddes 14/4-13. Gravid med en liten lillasyster i magen som är beräknad att komma 16/1-16. En liten "pergotime" bebis som vi har väntat på länge. Bor i Stockholm och är förlovad med Kristoffer <3 Följ gärna med oss i vår vardag. Här skriver jag om det mesta. Allt ifrån graviditetstankar, PCOS, Missfall, En busig 2-åring, Matlagning, Inredning och mycket, mycket mer. Välkommen!

Add Comment Register

FREDAGS FLYTT.

Jag är helt slut. Har flyttat hela dagen till vår nya lägenhet. Har försökt att få i ordning så mycket som jag har kunnat och orkat.  Det är ju lite svårt att flytta när man har en liten bebis, men som tur var så tog min mamma och lillasyster hand om Adelie under tiden som jag fixade i lägenheten. Dom hjälpte även mig med uppackning av alla våra saker. Vi har så mycket saker känns det som…Det tar aldrig slut. Just nu sitter hela gänget och slappar i soffan. Lillan sover i sin säng och det verkar som att hon trivs i sitt nya hem♥

101201322022Happy Hallowen. ..

Idag klädde Adelie ut sig till både snövit och en häxmus. Är det Hallowen så är det. Mammas dagbarn hade med sig maskerad dräkter och då tyckte mamma att Addi också skulle vara med och klä ut sig; ) Tokiga mormor. Till lunch blev det rosa spagetti och korv. Mumms:/ Dagbarnen älskade det i alla fall. Jag tyckte det kändes konstigt att äta det. HIHI.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


5 + = elva