Felicia Cardell, 25 år gammal. Mamma till världens sötaste Adelie som föddes 14/4-13. Gravid med en liten lillasyster i magen som är beräknad att komma 16/1-16. En liten "pergotime" bebis som vi har väntat på länge. Bor i Stockholm och är förlovad med Kristoffer <3 Följ gärna med oss i vår vardag. Här skriver jag om det mesta. Allt ifrån graviditetstankar, PCOS, Missfall, En busig 2-åring, Matlagning, Inredning och mycket, mycket mer. Välkommen!

Add Comment Register

Godmorgon!

Ny vecka och nya förhoppningar! jag räknar ner för varje dag och för varje dag blir det lite mer pirrigt i magen för att man närmar sig BF :)

Idag ska jag få bli bortskämd och snygg. Ska åka till jobbet/salongen och få håret fixat. Tänkte passa på att göra mig lite fräsch i håret innan det är dags att föda. Jag brukar vilja ändra hårfärg och frisyr väldigt ofta så nu var det ett tag sen som jag gjorde nått med håret känner jag (1 månad) hihi. Jag brukar sätta in extensions ibland för att få en ordentlig förvandlig eftersom jag i vanliga fall har en page. Ska inte ändra så mycket på min hårfärg som jag redan har utan kommer att leka med extensions istället :) Resultat får ni se senare idag.

Här är en lite inspirationsbilder på hur jag ungefär kommer att vilja ha det.

    

 

såhär ser jag ut just nu i håret
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− sex = 3