Felicia Cardell, 25 år gammal. Mamma till världens sötaste Adelie som föddes 14/4-13. Gravid med en liten lillasyster i magen som är beräknad att komma 16/1-16. En liten "pergotime" bebis som vi har väntat på länge. Bor i Stockholm och är förlovad med Kristoffer <3 Följ gärna med oss i vår vardag. Här skriver jag om det mesta. Allt ifrån graviditetstankar, PCOS, Missfall, En busig 2-åring, Matlagning, Inredning och mycket, mycket mer. Välkommen!

Add Comment Register

GRAVID VECKA FÖR VECKA.

Jag har så många roliga nyheter att dela med mig av.

Har varit super dålig på att uppdatera bloggen, men nu kommer det att ske stora förändringar :)
Kommer att starta en ny blogg som just nu är under konstruktion. Får världens bästa hjälp av Adelies gudfar <3
Kommer att satsa rejält på bloggandet framöver. Så nu kommer ni att kunna följa mig och min familj dagligen på den nya bloggen, men även varje vecka på Youtube.

Jag kan äntligen avslöja att vi ska vara med i Youtube-serien ”Gravid vecka för Vecka”. Där kommer ni att kunna följa oss genom hela graviditeten varje vecka. Det ska bli så kul! :) Hoppas att ni kommer att vilja följa oss där.

Ni kan även följa mig på min Instagram ——->  feliciacardell

Första avsnittet kommer snart så håll utkik!

———>   GRAVID VECKA FÖR VECKA

showposter
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


9 − = åtta