Felicia Cardell, 25 år gammal. Mamma till världens sötaste Adelie som föddes 14/4-13. Gravid med en liten lillasyster i magen som är beräknad att komma 16/1-16. En liten "pergotime" bebis som vi har väntat på länge. Bor i Stockholm och är förlovad med Kristoffer <3 Följ gärna med oss i vår vardag. Här skriver jag om det mesta. Allt ifrån graviditetstankar, PCOS, Missfall, En busig 2-åring, Matlagning, Inredning och mycket, mycket mer. Välkommen!

Add Comment Register

GRÖN BARNMAT.

Idag fick Adelie vegetarisk till middag. För ett tag sedan köote jag Hipps barnmatsburk med pasta och broccoli och den gillade hon. Så jag tänkte att det inte skulle vara så svårt att få till samma smak genom att göra den själv. Det är billigare och så får man dessutom flera burkar. Jag hittade en superbra pasta från Barilla som ser ut som små riskorn. Pastan heter Rosoni och är perfekt till små bebisar som inte har fått små tänder ännu. Adelie älskade verkligen min pasta. Hon gapade stort hela tiden och hon gnällde när jag var för sakta med skeden.; )

PASTA MED BROCCOLI:

2 dl okokt rosonipasta

1 broccolihuvud

1 liten gullök

2 msk mjölk

1 msk rapsolja

1/2 tsk oregano

1 dl vatten

GÖR SÅHÄR:

1. Koka upp vatten i en större kastrull och häll i pastan.

2. Dela broccolin i mindre bitar och hacka löken.

3. Häll det i kastrullen med pastan.

4. Koka tills pastan är klar och när broccolin har mjuknat.

5. Häll av nästa allt av vattnet. Spara ca 1-2 dl.

6. Häll i oljan, mjölken och oreganon. Mixra.

7. Häll i mer vatten om det behövs.

1028201321484910282013214131Nästa gång ska jag tillsätta protein och se om hon gillar det lika mycket. Men det här var perfekt till middag för ibland är hon inte så sugen eller hungrig på ordentlig mat runt 18 tiden.:) Det kändes lättare för magen.

 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ två = 7