Felicia Cardell, 25 år gammal. Mamma till världens sötaste Adelie som föddes 14/4-13. Gravid med en liten lillasyster i magen som är beräknad att komma 16/1-16. En liten "pergotime" bebis som vi har väntat på länge. Bor i Stockholm och är förlovad med Kristoffer <3 Följ gärna med oss i vår vardag. Här skriver jag om det mesta. Allt ifrån graviditetstankar, PCOS, Missfall, En busig 2-åring, Matlagning, Inredning och mycket, mycket mer. Välkommen!

Add Comment Register

HAPPY DAY.

I dag har vi bara varit hemma och myst. Adelie har varit glad hela dagen och för första gången på länge har hon sovit ordentligt mitt på dagen. Efter frukosten satte jag på henne overallen och la henne i vagnen. Jag drog ut vagnen på balkongen och efter några minuter somnade hon. Hon sov i 1 1/2 timme utomhus. Det verkar som att hon sover mycket bättre utomhus när hon ska ta sig en tupplur på dagen. Det är tyst ute, lagom varmt och super gosigt i vagnen. Vem skulle inte sova skönt där?;) Hihi! Jag har glömt bort vilken lyx det är när Adelie sover en längre stund mitt på dagen. Jag hann duscha, sminka mig, fixa håret, klä på mig, dricka kaffe, betala räkningar och koppla av i soffan med en bra tidning. Efter tuppluren åt vi lunch och busade lite med roliga leksaker. Sen gick vi ner till vårt sovrum. Jag skulle börja sortera våra saker inför flytten så jag la Adelie i vår säng. Hon rullade runt, lekte med leksaker och snackade lite. Efter ett tag märkte jag att det blev tystare. Hon hade nästan somnat. Jag tog upp henne i famnen och efter nån minut somnade hon. Helt otroligt…..En tupplur till!:) Perfekt! Jag kunde fixa i ordning våra saker i lugn och ro innan hon vaknade igen. Efter tuppluren var hon glad i nån timme till, men efter det blev hon gnällig och svårflörtad.;) Men det gjorde inget. Hon hade ju varit så snäll hela dagen! Innan middagen somnade hon i min famn. Hon låg där i 1 timme och varje sekund kollade jag på henne och tänkte för mig själv…..Vilken perfekt dotter vi har. ♥ Nu får man ju bara hoppas på att hon kan sova ordentligt inatt!;)

Idag blir det inget inlägg om DAGENS OUTFIT! Hade inte på mig nått speciellt snygg idag som var värt att visa. Men imorgon blir det ett litet ego inlägg som vanligt! Man måste vara lite ego ibland. Det är roligt tycker jag!:)

102

 

 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


4 − tre =