Felicia Cardell, 25 år gammal. Mamma till världens sötaste Adelie som föddes 14/4-13. Gravid med en liten lillasyster i magen som är beräknad att komma 16/1-16. En liten "pergotime" bebis som vi har väntat på länge. Bor i Stockholm och är förlovad med Kristoffer <3 Följ gärna med oss i vår vardag. Här skriver jag om det mesta. Allt ifrån graviditetstankar, PCOS, Missfall, En busig 2-åring, Matlagning, Inredning och mycket, mycket mer. Välkommen!

Add Comment Register

HEMMA IGEN.

Då var vi hemma i Stockholm igen. Vi har haft 5 mysiga dagar i Sundsvall med mormor och morfar♥ Så mysigt att få åka bort från storstaden och att få komma till Norrland där det är lungt och och mysigt. Vi har verkligen bara slappat hela dagarna. Fikat och ätit god mat.:) Tråkigt att åka hem, men vi ska snart dit igen och då är det jul.  Tågresan hem gick bra. Lillan skötte sig toppen….hon flörtade med varje kille på tåget. Hon släppte aldrig blicken med den hon spanade in just för tillfället.  Hon fick killarna att känna sig lite nervösa tror jag. Dom visste inte om dom skulle kolla på lillan som log mot dom eller om dom skulle kolla bort. För när dom kollade på henne började dom att skratta. 😉 Haha. Va ska det bli av min lilla dam!?♥

När vi kom hem var flytten till nya lägenheten igång.  Kristoffer och vår snälla kompis Viktor har flyttat över allt till lägenheten så imorgon ska jag dit och inreda. Jag längtar. :)

2013-10-31 21.13.38
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ tre = 5