Felicia Cardell, 25 år gammal. Mamma till världens sötaste Adelie som föddes 14/4-13. Gravid med en liten lillasyster i magen som är beräknad att komma 16/1-16. En liten "pergotime" bebis som vi har väntat på länge. Bor i Stockholm och är förlovad med Kristoffer <3 Följ gärna med oss i vår vardag. Här skriver jag om det mesta. Allt ifrån graviditetstankar, PCOS, Missfall, En busig 2-åring, Matlagning, Inredning och mycket, mycket mer. Välkommen!

Add Comment Register

HOME.

Jag har både en rolig och en tråkig nyhet att berätta när det gäller boendet. Vi har ju bott hos min mamma i snart 3 månader för att kunna spara ihop till sista handpenningen. Vi hade precis fått ihop tillräckligt då banken ringer till min pojkvän och berättar för han att vi måste spara ihop ännu mera pengar. Dom var tvungna att göra ett nytt lånelöftet då vårt skulle gå ut nu i Oktober. Då såg dom att vi hade fått barn. Man har mer utgifter och då måste man ha mer handpenning. Det borde vara tvärtom!!! Har man barn borde det vara lättare att få ta ett lån. Dom borde hjälpa än att köpa en lägenhet när man har barn och lever på en mammalön. Så nu måste vi spara ihop dubbelt så mycket! Usch va irriterad jag blev när jag fick höra vad banken hade sagt till Kristoffer. Men som tur var så hade jag pratat med min kompis från gymnasiet dagen innan. Hon hyr en lägenhet i Huddinge av sin kompis och har hyrt den i 3 år. Hon och hennes familj har köpt lägenhet nu och ska flytta i slutet av Oktober så då frågade Martina mig om jag ville hyra lägenheten som hon bor i just nu. Jag sa Nej först eftersom vår plan var att köpa. Det var innan jag visste nått om att vi behövde mera pengar. När Kristoffer sedan ringde och berättade den tråkiga nyheten kastade jag mig på telefonen och ringde upp Martina. Jag frågade om lägenheten fanns kvar för uthyrning…..Och det fanns den. Vilken lättnad! Martina är vår räddare i nöden. Vilken tur att det löste sig i alla fall! Det är en sån lyx att bo hemma hos mamma och jag vet att vi skulle kunna få bo här längre, men man vill ju liksom ha sitt eget boende med sin egna lilla familj. Hihi! Så nu flyttar vi till Kvarnbergsplan i Huddinge i slutet av Oktober. Vi ska förhoppningsvis bo där i 1 år och då hinner vi spara ihop resten av handpenningen. Isak som hyr ut lägenheten till Martina pluggar i Umeå. Han har hyrt ut den i 3 år som man får göra när man pluggar i en annan ort. Men han har 2 år kvar med plugget så fastighetsägaren gick med på att låta lägenheten hyras ut i 1 år till. Men han vill skriva ett kontrakt på 6 månader i taget så att kan se så att vi sköter oss.;) Det kommer ju inte direkt vara nått problem eftersom vi är en familj med en snart 6 månaders bebis. Inga fester här direkt!;) Hehe! Direkt efter när Isak ringde mig och bestämde ett datum då vi ska skriva på kontraktet beställde jag hem snygga inredningsprylar från H&M HOME. Jag blev så glad när jag insåg att det var på riktigt. Att det verkligen är bestämt att vi ska få bo där nu. Hade  sett så mycket fint på H&M och IKEA som jag ville köpa och nu fick jag äntligen en anledning till att få handla allt snyggt!;)bild 4 (2)

Till köket: Förvaringskorgar som jag ska ha ljus i. Kökshanddukar och 1 gardinlängd.bild 5

Till köket: En bricka som jag ska ha prydnadssaker på. En metallburk. En duk till bordet. Och ljusstakar som jag har köpt på IKEA. bild 1 (4)

Till vardagsrummet/sovrummet: En träbricka som jag ska ha vasen och ljusen på. Vi ska även köpa en träpall som vi ska ha som soffbord. Såååå snyggt!bild 2 (4)

Till sängen: Ett nytt bäddset och en snygg förvaringskorg till sovrummet/vardagsrummet.

bild 3 (4)

 

Till badrummet: handdukar med matchande badrumsmatta. Duschdraperiet har jag köp på IKEA.

 

Jag har köpt ännu mer saker från IKEA som ni kommer att få se när jag har flyttat in;) HIHI! Åh va jag längtar.

Bord-av-lastpall-Apartment-Therapy_t

 

Inspirationsbild på bordet som vi ska göra. Snyggt va?
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sju − 5 =