Felicia Cardell, 25 år gammal. Mamma till världens sötaste Adelie som föddes 14/4-13. Gravid med en liten lillasyster i magen som är beräknad att komma 16/1-16. En liten "pergotime" bebis som vi har väntat på länge. Bor i Stockholm och är förlovad med Kristoffer <3 Följ gärna med oss i vår vardag. Här skriver jag om det mesta. Allt ifrån graviditetstankar, PCOS, Missfall, En busig 2-åring, Matlagning, Inredning och mycket, mycket mer. Välkommen!

Add Comment Register

IN MY LIVING ROOM.

Snart kommer vi att flytta och jag längtar tills jag ska få inreda i vårt nya hem. Jag älskar inredning och jag har köpt massor av fina nya saker. Så jag tänkte visa er ett litet smakprov på hur vi kommer att det i vårt vardagsrum.

 

2013-10-16 10.51.51

 

 

Jag har äntligen hittat mitt soffbord.Våran granne lite längre ner på gatan renoverade sitt hus. Utanför hade han en hög med träpallar. Jag knackade på och frågade om jag fick köpa en pall. Det behövde jag inte utan jag fick den gratis.:) Så nu ska vi bara köpa stora industrihjul och sätta fast under bordet. Så snyggt! På bordet kommer jag att ha en träbricka. På brickan kommer jag att ha en vas som är en kopia av Svenskt Tenn. Jag älskar rosor, men tycker det är tråkigt när blommorna dör snabbt så då bestämde jag mig för att lägga pengarna på lite dyrare plastblommor istället. Ljuslyktorna och ljusstaken är i genomskinligt glas som matchar vasen. Kakfatet ser slitet och använt ut…vilket jag älskar. Ramarna i vitt plast fick Adelie av sina släktingar från Sundsvall i doppresent. Dom kommer jag att ställa på ett fint ställe i vardagsrummet.

 

2013-10-16 10.52.15

 

 

Träbricka – Kommer från H&M. Ni hittar den HÄR.

Vasen – Kommer från H&M. Ni hittar den HÄR. Originalet från Svenskt Tenn hittar ni HÄR.

Rosorna  – Kommer från Artflowers. Ni hittar dom HÄR.

Ljusstaken – Kommer från IKEA. Ni hittar den HÄR.

Ljuslyktorna – Kommer från IKEA. Ni hittar dom HÄR.

Ramar – Kommer från IKEA. Ni hittar dom HÄR.

Kakfat – Kommer från Hemtex. NI hittar det HÄR.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


5 × åtta =