Felicia Cardell, 25 år gammal. Mamma till världens sötaste Adelie som föddes 14/4-13. Gravid med en liten lillasyster i magen som är beräknad att komma 16/1-16. En liten "pergotime" bebis som vi har väntat på länge. Bor i Stockholm och är förlovad med Kristoffer <3 Följ gärna med oss i vår vardag. Här skriver jag om det mesta. Allt ifrån graviditetstankar, PCOS, Missfall, En busig 2-åring, Matlagning, Inredning och mycket, mycket mer. Välkommen!

Add Comment Register

INSPELNING.

Nu har vi spelat in vårt första avsnitt till Youtube-serien ”Gravid vecka för vecka”. Klippet släpps nästa vecka och det ska bli superkul att få vara med. Ska bli kul att få höra vad folk tycker om oss så jag hoppas verkligen att många kommenterar och ger oss tips på vad vi ska filma i varje avsnitt. Vi vet på ett ungefär vad vi vill prata om, men det är kul att få inspiration av tittare. Hoppas att nån kommer att vilja följa oss :) HIHI!

Inspelningen gick bra. Man är lite ovan att bli filmad och bara vara sig själv. Vi körde bara på och behövde inte göra omtagningar 😉 Vi vill att det ska kännas naturligt och ärligt.

Vi är supertaggade! Hoppas att ni också är det:)

20151103_125231

 

/Felicia

 

 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ sex = 8