Felicia Cardell, 25 år gammal. Mamma till världens sötaste Adelie som föddes 14/4-13. Gravid med en liten lillasyster i magen som är beräknad att komma 16/1-16. En liten "pergotime" bebis som vi har väntat på länge. Bor i Stockholm och är förlovad med Kristoffer <3 Följ gärna med oss i vår vardag. Här skriver jag om det mesta. Allt ifrån graviditetstankar, PCOS, Missfall, En busig 2-åring, Matlagning, Inredning och mycket, mycket mer. Välkommen!

Add Comment Register

JAG ÄR FÖRLOVAD!

Hej igen! Va skönt att vara tillbaka.

Det blev en oplanerad bloggpaus nu under julen när jag har varit hos min mormor och morfar i Timrå i 2 veckor. Dom bor ute i skogen så mottagningen är inte den bästa och jag tycker det kan vara lite krångligt att blogga från mobilen. Men nu är jag här igen och det har hänt mycket under tiden som jag har varit borta. :)

Jag, Adelie, min mamma och min syster Vendela åkte till Timrå på Söndagen innan Julafton. På Måndagen kom min andra syster Micaela och hennes kille Mathias dit. Kristoffer skulle ha jobbat på måndagen till 16 och sedan ta en buss upp och vara framme vid 23, men han hade blivit sjuk under Söndagen så han blev tvungen att sjukskriva sig på måndagen och då kunde han som tur var åka med min syster och hennes kille upp med bil istället. Kristoffer sa inget till någon om att han skulle komma tidigare så när han kom blev vi alla överraskade och glada. Jag anade att han skulle komma tidigare för att han inte hade ringt till mig under hela dagen. (Han brukar annars ringa 3 gånger under dagen. ) Men jag blev överraskad ändå. 😉 Till kvällen spelade vi Bingolotto och drack Portvin.

På Julaftonsmorgonen var Kristoffer uppe tidigt och gick på toa flera gånger. Jag blev nästan lite arg på honom för att han nästan väckte Adelie, men det var tur att jag inte blev arg för vet ni vad……..Helt plötsligt satte han sig ner vid min sida av sängen och tog fram en ring. ”Vill du gifta dig med mig”??? Jag trodde inte att det var sant först, men jag sa JAAAAA direkt. Han satte på mig ringen. Jag gav honom en kyss och glömde bort att kolla på hur den såg ut. Hihi!  Jag sprang ut till mamma, mormor och Vendela i köket och där stod dom med Champagne och tårar i ögonen. Jag kollade på min ring och när jag fick se hur vacker den var blev jag ännu mera kär i min man eller ska jag säga fästman. Han har köpte en super vacker ring i guld med 7 knistrande diamaneter. Den är perfekt och jag är världens lyckligaste tjej. Julafton hade inte kunnat börjat bättre. 😉

04201410550

 

Efter Kalle Anka kom min moster, morbror och mina kusiner. Då blev det Julbord och gott att dricka. Efter Karl Bertils Jul blev det paketöppning i flera timmar. Adelie fick massor av fina saker….och vi med. Det blev den bästa Julen på länge.

fotor_138882950422526

Dagen efter åkte Kristoffer hem igen. :( Han var tvungen att jobba. Men han kom tillbaka på Nyårsafton igen tillsammans med min bonuspappa Roffe. Mina kusiner kom också och Nyårsafton blev super trevligt. God mat och gott att dricka. Pussar till 12 slaget och en nyvaken Addi som också ville vara med. 2013 slutade perfekt!

fotor_138882948427652

Nu är vi hemma igen efter 2 veckor i paradiset. Jag saknar det redan, men snart är vi nog där igen.

fotor_138882941556196

 

4 reaktioner på ”JAG ÄR FÖRLOVAD!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


9 + två =