Felicia Cardell, 25 år gammal. Mamma till världens sötaste Adelie som föddes 14/4-13. Gravid med en liten lillasyster i magen som är beräknad att komma 16/1-16. En liten "pergotime" bebis som vi har väntat på länge. Bor i Stockholm och är förlovad med Kristoffer <3 Följ gärna med oss i vår vardag. Här skriver jag om det mesta. Allt ifrån graviditetstankar, PCOS, Missfall, En busig 2-åring, Matlagning, Inredning och mycket, mycket mer. Välkommen!

Add Comment Register

KLADDIGT.

Snart blir min plutt 9 månader och då tror man tydligen  att man kan göra allt själv….. ; )Även fast jag tycker det är jobbigt med kladd och stök så är det kul att se sin lilla älskling använda skeden själv. Nån gång måste man ju börja lära dom att äta själv även fast vägen dit kan vara jobbig och frusterande. Det är faktiskt bara att sätta lillan i badet efterråt så är allt kladd borta…..Så värt det inser jag nu i efterhand. Haha för det såg så gulligt ut. Halva maten hamnade på magen, men jag är ändå förvånad över hur duktig hon var.  Direkt när hon fick skeden i handen stoppade hon i den i munnen och smaskade. Hon stoppade tillbaka skeden i skålen och försökte fiska upp mer mat, men det var lite för svårt just nu så då fick mamma rycka in.

062014223734Efter den mysiga lunchstunden åkte vi till Lina, Andreas och Stella. Igår hade vi nämligen tacomys och hockey/bebis mys. HIHI! Sötnosarna. 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− två = 5