Felicia Cardell, 25 år gammal. Mamma till världens sötaste Adelie som föddes 14/4-13. Gravid med en liten lillasyster i magen som är beräknad att komma 16/1-16. En liten "pergotime" bebis som vi har väntat på länge. Bor i Stockholm och är förlovad med Kristoffer <3 Följ gärna med oss i vår vardag. Här skriver jag om det mesta. Allt ifrån graviditetstankar, PCOS, Missfall, En busig 2-åring, Matlagning, Inredning och mycket, mycket mer. Välkommen!

Add Comment Register

KROPPEN EFTER 6 MÅNADER.

Skulle hoppa in i duschen och fick syn på mig själv i spegeln. Insåg att jag ser helt OK ut efter att ha fött ett barn precis. Direkt efter förlossning ville jag gå ner snabbt i vikt. Jag började att äta LCHF varje dag. Jag gick ner i vikt, men det var inte en rolig att gå på diet hela tiden. Jag vill kunna unna mig saker utan att få dåligt samvete. Så jag slutade med att tänka på vad jag åt och började träna några gånger i månaden med min pilatesboll och med mina hantlar istället. Och redan då började jag se resultat. Jag började äta normalt och slutade med LCHF helt.Vi äter enligt tallriksmodellen här hemma och vi fikar varje kväll. Är jag sugen på chips eller godis en helt vanlig dag i veckan så äter jag det om jag vill. Inga dieter och ingen hård träning har fått mig att tappa mammakilorna. Helt plötsligt har jag storlek 36 igen. Jag kommer i mina gamla jeans som är i storlek 26 och storlek 27. Vid midsommar vägde jag 72 kilo (är 174 cm lång) och nu väger jag 65 kilo. En perfekt vikt till min längd. Jag har fortfarande mina kurvor och jag gillar hur jag ser ut. Mitt enda önskemål är att få en fastare kropp till nästa sommar och mindre bröst;) Haha jag är en sån där tjej som alltid har drömt om att ha storlek 75 A. Men det kommer ju aldrig att hända om jag inte lägger min under kniven. Hehe!

 

IMG_3443

 

Den här bilden togs samma dag som värkarna startade 13 April. Herregud va stor jag var!!! Jätte vätskefylld :)

bild (28) bild (27)

 

Dom här bilderna är tagna 9 dagar efter förlossningen.

9212013104451Dom här bilderna tog jag imorse. Magen är platt, men skulle gärna kunna tänker mig lite mer muskler;) Bristningarna är nästan helt borta tack vare Skinroller. Brösten har minskat från storlek 85 I till 75 D.:) Trodde aldrig att kroppen skulle kunna återhämta sig så snabbt av att inte göra nånting alls!

 

4 reaktioner på ”KROPPEN EFTER 6 MÅNADER.

  1. Hejsan. Va roligt att du gillar min blogg:) jag använder storlek nr. 1,50 mm. Den är anpassad för celluiter och djupa bristningar. Den är verkligen grym. Åh va mysigt att du ska få en liten plutt snart:) Lycka till.

  2. Vilken storlek på skinroller använde du? Jag har BF 12/11 och vill börja använda så fort som möjligt! :)
    Riktigt trevlig blogg!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× 2 = fjorton