Felicia Cardell, 25 år gammal. Mamma till världens sötaste Adelie som föddes 14/4-13. Gravid med en liten lillasyster i magen som är beräknad att komma 16/1-16. En liten "pergotime" bebis som vi har väntat på länge. Bor i Stockholm och är förlovad med Kristoffer <3 Följ gärna med oss i vår vardag. Här skriver jag om det mesta. Allt ifrån graviditetstankar, PCOS, Missfall, En busig 2-åring, Matlagning, Inredning och mycket, mycket mer. Välkommen!

Add Comment Register

Längesen!

Nu var det ett tag sedan som jag bloggade, men vi har haft mycket att göra. Vi har precis flyttat nu så det har varit några dagar med mycket städning och packning inför flytt. Vi har hållit på att packat sen i Fredags förra veckan och innan dess bodde vi hemma hos min mamma tillsammans med hela min släkt. Finns det hjärterum finns det skjärterum 😉 Vi ville aldrig åka hem när dom var här för att det var så mysigt att umgås med dom. Det var så trevligt att träffa dom så att jag glömde bort bloggen :/ Oj oj! Men nu är jag tillbaka igen :)

Nu har vi flyttat hem till min mamma och vi ska bo här i några månader så att vi kan spara ihop dom sista slantarna till en lägenhet. Vi har en hel våning för oss själva och igår ordnade jag det i vårt lilla rum så att det blev jättemysigt :) Adelie har sin lilla hörna med sina fina saker, säng och skötbord. Vi bor så bra i vår nya lilla ”lägenhet” :) Jag älskar min snälla och underbara mamma som låter oss få bo hemma hos henne när det inte finns en enda hyresrätt att få tag på. Det enda sättet för oss är att köpa nått, men tyvärr så hann vi inte spara ihop tillräckligt så den här lösningen på problemet tycker jag blev toppen :) Så mysigt att få bo i sitt barndomshem med världens bästa mamma/mormor/svärmor och min lilla-syster/moster igen:) <3

bild (18)

bild (21)

Made with Repix (http://repix.it)

 

På vår lilla promenad i Lördags :)

bild (25)

 

Flyttpaus på pappas mage.

bild (26)

 

FlyttMAT :) Thai är mumma.

bild (23)

 

Hemma hos mormor idag <3 Adelie har på sig en jeansklänning från åhlens och stjärnbodyn kommer från Newbie Kappahl.

bild (20)

 

I Torsdags var vi i Gamla Stan och då köpte jag en ny kompis till Adelie som hon älskar. Hon nästan gnussar och äter upp den samtidigt :) Hihi men idag blev hon arg på den och slängde iväg den när vi inte såg. Vi var i mattaffären och när vi skulle till kassan kom jag på att jag behövde frimärken så jag blev tvungen att vänta. Vilken tur att jag gjorde det för helt plötsligt såg jag lilla gosen på en hylla. Nån snälla människa hade lagt den där :)

bild (24)

 

Nu har jag börjat med en dunderkur till håret. Jag har länge undrat hur Carolina Gynning har fått sånt vackert hår helt plötsligt. Jag har gått igenom varje inlägg på hennes blogg och tillslut hittade jag ett inlägg där det stod vad hon äter för mirakelpiller. Hon kombinerar Priorin, Öljästtabletter och Solgar hair,skin and nails. Så idag började jag kuren och hoppas på resultat :) Har haft tjockt, vackert och glansigt hår, men eftersom jag jobbar som frisör så testar man ju en hel del olika frisyrer 😉 Hehe! Vilket resulterar till ett sprött och slitet hår. Har inte färgat håret på 4 månader och redan nu känner jag att håret är tillbaka :) Längtar tills svallet är tillbaka…

Nu ska vi kvällsfika och kolla på tv :) Ha en bra kväll ni med. Kramis!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


1 + nio =