Felicia Cardell, 25 år gammal. Mamma till världens sötaste Adelie som föddes 14/4-13. Gravid med en liten lillasyster i magen som är beräknad att komma 16/1-16. En liten "pergotime" bebis som vi har väntat på länge. Bor i Stockholm och är förlovad med Kristoffer <3 Följ gärna med oss i vår vardag. Här skriver jag om det mesta. Allt ifrån graviditetstankar, PCOS, Missfall, En busig 2-åring, Matlagning, Inredning och mycket, mycket mer. Välkommen!

Add Comment Register

Magen efter 2 månader!

Snart har jag min gamla kropp tillbaka. Jag har gått ner mycket i vikt och för varje vecka kommer jag närmre målet att få kunna ha på mig mina favojeans. Just nu är jag ganska nöjd med hur jag ser ut, men jag känner fortfarande mig osäker att visa upp kroppen i bikini och shorts. Har inte fått en så fast kropp ännu, men det jobbar jag på är hemma i mitt lilla hemmagym. Det är helt otroligt hur snabbt det går för kroppen att återhämta sig efter en graviditet och förlossning. Magen är nästan helt platt nu. Det är bara ett litet häng längst ner som kommer fram när jag sitter ner. Helt okej faktiskt :) Kärleksärren på magen har ljusnat väldigt mycket på bara 2 månader. Dom syns knappt nu. Men dom bryr jag mig inte om. Jag tycker att bristningarna på insida lår är värre. Dom fick jag under förlossningen och jag tycker att dom är jobbiga eftersom att dom ser man mer. Jag vill inte ens visa benen när jag går ut :( Hoppas att dom ljusnar snart så att jag kan börja att ha höga shorts på mig igen som jag älskar :)

bild-49

 

bild-50

 

Lite magmuskler skulle ju inte vara helt fel :)

 

bild (27)

 

Bristningarna 2 veckor efter förlossningen. Lite skillnad har det blivit i alla fall tycker jag :)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× 2 = arton