Felicia Cardell, 25 år gammal. Mamma till världens sötaste Adelie som föddes 14/4-13. Gravid med en liten lillasyster i magen som är beräknad att komma 16/1-16. En liten "pergotime" bebis som vi har väntat på länge. Bor i Stockholm och är förlovad med Kristoffer <3 Följ gärna med oss i vår vardag. Här skriver jag om det mesta. Allt ifrån graviditetstankar, PCOS, Missfall, En busig 2-åring, Matlagning, Inredning och mycket, mycket mer. Välkommen!

Add Comment Register

Mycket att göra!

Oj Oj Oj va mycket vi har att göra! Glömmer liksom bort att blogga 😉

I Tisdags var vi på Skansen med min mamma, mina 2 systrar Vendela och Micaela, bonuspappa och min bonussyster Johanna. Det var en super varm dag så lillan var inte så nöjd. Hon tyckte att det var varmt och efter 15 minuter inne på Skansen började hon att grina. Försökte med allt, men inget hjälpte! Tog av henne alla kläder så att hon blev nedkyld, försökte att amma henne, försökte att ge henne flaska, men inget dög för lilla prinsessan. Det är så svårt nu när man både ammar och ger henne ersättning. Man vet inte när man ska ge henne vad eller vad hon vill ha när hon grinar. Jag stressar upp mig själv och hon känner väl att jag är stressad så att hon inte kan koppla av. Allt blev bara värre och tillslut fick mormor till Adelie rycka in med sina barnvagnsknep 😉 Det speciella rycket med vagnen gjorde så att Adelie somnade tillslut :) Men det höll inte så länge! Hon vaknade igen, men då var hon på toppen humör så jag kunde ge henne både bröstet och flaskan. Efter det var hon en glad tjej som flörtade med alla 😉

bild-69

Coola bruden som fick all uppmärksamhet :) Här är hon med sin mormor och bonusmorfar :)

 

bild-70

Mys med moster Vendela.bild-71

 

Min bonuspappa är så duktig på att ta foton :) Finns nog säkert över 1000 bilder på min lilla skatt :) Toppen bra tycker jag! ( Ni behöver inte vara oroliga..glassen tillhör inte Adelie. En liten rekvisita till bilden 😉 hehe!)

 

Igår kom Vendela och mamma över på besök. Vi åkte till Farsta C och shoppade lite. Adelie hade fått pengar av hennes gammelmormor och gammelmorfar till att köpa ett babygym för så igår köpte vi ett jättefint gym med Pingu på. Hon älskar Pingu så vi blev glada när vi fick se det fina gymmet. Vi köpte även en sittstol från Bumbo. En jättesmart stol för småttingar som precis har blivit stadiga och starka i nacken. Ryggstödet är högt upp så att hon inte kan slå med huvudet bakåt. Hon är fortfarande lite skakig med huvudet så några minuter i stolen får räcka än så länge :) Vi passade även på att köpa massor av flyttkartonger och började att packa lite igår inför flytten om 2 veckor. Vi bor nämligen i andra hand som vi måste flytta ifrån om 2 veckor för att kontraktet går ut då och vi får inte bor kvar längre. :( Vi har hyrt lägenheten av Kristoffers bonusbror som har flyttat till Uppsala med sin flickvän. Istället för att släppa lägenheten hyrde han ut den till oss. Men eftersom man bara för hyra ut den i 1 år med samboprövartid så måste vi flytta. Jätte jobbigt när han vill ge oss första kontraktet men inte får för att man måste följa reglerna. Och det är att dom som har stått i kön måste få den före oss. Idiotisk lag!!! Har skickat mail till hyresvärden och berättat om vår situation, men argt tillbaka skrev hon att det spelar ingen roll att vi har barn…regler är regler. Jaja! Så nu måste vi flytta in till min mamma i 3 månader så att vi kan spara ihop det sista till en lägenhet. Det finns ju inga hyreslägenheter så nu måste vi köpa nått, men det saknas lite pengar för att kunna köpa en lägenhet. Mamma är så snäll som hjälper oss med boende. Vi får en egen våning så det blir toppen. Man vill ju kanske inte flytta hem igen när man har fått sin egna lilla familj, men jag älskar min mamma och vi kommer bra överens så det ska faktiskt bli mysigt att bo där ett tag :)

bild-65 bild-66 bild-67

Älskar min Pingu så mycket så att jag kollar i kors :)

bild-68

 

Här sitter jag i min nya stol <3
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


2 × nio =