Felicia Cardell, 25 år gammal. Mamma till världens sötaste Adelie som föddes 14/4-13. Gravid med en liten lillasyster i magen som är beräknad att komma 16/1-16. En liten "pergotime" bebis som vi har väntat på länge. Bor i Stockholm och är förlovad med Kristoffer <3 Följ gärna med oss i vår vardag. Här skriver jag om det mesta. Allt ifrån graviditetstankar, PCOS, Missfall, En busig 2-åring, Matlagning, Inredning och mycket, mycket mer. Välkommen!

Add Comment Register

Mys i Huddinge

Hej Hej! Förlåt för att jag inte har bloggat på ett tag, men jag och min lilla familj har varit på en mini weekend hemma hos min mamma i Huddinge. Min moster, morbror och mina kusiner från Sundsvall kom hit i Fredags och i Lördags träffade vi dom och åkte med dom till Trosa. Vi strosade runt, käkade lunch och bara myste. Vi följde med gänget hem till min mamma för att äta middag. Det var så mysigt så att vi bestämde oss för att sova över……och vi kom aldrig hem igen. :) Haha! Vi är fortfarande kvar hos mamma och kommer att stanna en natt till. Det är så mysigt här så man vill aldrig åka hem. Sen så är det så kul att vara här när nästan hela ens släkt är här på besök. Då vill man liksom passa på att träffa dom.

I söndags var vi på grönan med hela gänget och jag fick leka av mig lite. Adelie sov hela dagen och gnällde inte en enda sekund. Mamma var så snäll som var barnvakt hela tiden på grönan så att jag kunde få leka med dom andra barnen :) Jag åkte så mycket karuseller så att jag var snurrig när jag skulle gå och lägga mig. Jag kände att jag ville passa på att åka så mycket jag kunde när jag hade chansen. Igår åkte vi till Skärholmen och shoppade lite och när vi kom hem blev det middag och lite drinkar :) Super mysigt! Idag är några av oss på Cosmonova, men jag stannade hemma hos mamma med lilla familjen. Idag har det verkligen varit en mysdag och den kommer att fortsätta hela kvällen med god mat och Allsång på Skansen :) Hoppas ni också får en mysig kväll. Puss

bild (7)

 

I fredags var jag på jobbet och fick hjälp av Jennifer med att ta ut mina extensions som jag har haft i 4 månader. Så nu har jag kort hår igen… And I Love It :)

bild (5)

 

I Lördags hade vi det lite kul med FaceSwap! Hahaha jag älskar den appen 😉

bild

 

Syrran, bonussyrran och pojkvännen på väg upp med katapulten på grönan. Den och Fritt fall är dom enda karusellerna som jag inte klarar av. Jag kan åka dom , men jag hoppar gärna över.

bild (4)

Middags dags på grönan <3

bild (2)

Bus med min minsta kusin Eliott :)

bild (3)

Rund och glad tjej med lite för mycket mat i magen :)

bild (6)

 

Adelie ville shoppa, men jag sa nej till denna rosett :)

 

En reaktion på ”Mys i Huddinge
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− 4 = tre