Felicia Cardell, 25 år gammal. Mamma till världens sötaste Adelie som föddes 14/4-13. Gravid med en liten lillasyster i magen som är beräknad att komma 16/1-16. En liten "pergotime" bebis som vi har väntat på länge. Bor i Stockholm och är förlovad med Kristoffer <3 Följ gärna med oss i vår vardag. Här skriver jag om det mesta. Allt ifrån graviditetstankar, PCOS, Missfall, En busig 2-åring, Matlagning, Inredning och mycket, mycket mer. Välkommen!

Add Comment Register

MYSHELG.

Vilken mysig helg! Vi har ätit och druckit gott. Myst med lilla familjen och legat i soffan och degat. En avkopplande helg med inga måsten. Det var längesen som vi bara tog det lugnt en helg tillsammans bara vi 3.Kristoffer brukar jobba varannan helg och oftast brukar vi alltid göra utflykter när han är ledig. Men den helgen var så skön. Kristoffer har varit ledig fre-sön så vi har verkligen fått spendera tid med varandra.:) ♥ Jag älskar min lilla familj.Det är mysigt att vara ensamma hemma, men eftersom vi bor tillsammans med mamma och syster saknar man dom efter 1 dag. Man känner liksom att nånting saknas när man är oss sin mamma fast mamma inte är hemma. Det känns liksom lite fel.;) Hehe!

Idag har jag inte lämnat huset. Bara varit inne och kelat med lillan. Martina kom förbi en stund med massor av fina leksaker till Adelie som hennes son har haft. Så snällt! Jag klippte Martina och sen åkte hon hem till sin lilla familj igen. Precis när hon hade åkt kom mamma hem. Vi käkade en supergod middag och efter middagen fick lillan sin mat. Fiskgratäng! Fy va hon luktade efter den måltiden. Hela hon luktade kaviar. Usch! Det fick bli ett bad i en leksakslåda. Lillan vill gärna sitta ner nu när hon badar, men det är så svårt att böja sig ner för att hålla i henne i badkaret. Men jag hittade en bra lösning på problemet. Lådan som jag hittade är lagom stor så att hon inte kan ramla åt sidan. Plutten badade helt själv och skvätte vatten omkring sig. Min lilla tjej har blivit så stor! Efter badet dukade vi fram allt snacks som finns. Ostar, chips, godis m.m. Jag är så mätt just nu så att jag nästan spricker.Men är det helg så är det! Imorgon börjar jag med träningen igen. Förkylningen är borta. Bara lite hosta på kvällarna. Äntligen känner jag mig redo för att börja träna. Skönt!

100

Igår lyxade vi till det med ett Amarone vin och goda ostar från delikatessbutiken i Huddinge C. Mycket godare än en påse chips som lördagsmys.;)bild 1 (11)

Min lilla nakenfis♥bild 2 (11)

Bus på matbordet och en nybadad leopard. Hihi!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ 7 = fjorton