Felicia Cardell, 25 år gammal. Mamma till världens sötaste Adelie som föddes 14/4-13. Gravid med en liten lillasyster i magen som är beräknad att komma 16/1-16. En liten "pergotime" bebis som vi har väntat på länge. Bor i Stockholm och är förlovad med Kristoffer <3 Följ gärna med oss i vår vardag. Här skriver jag om det mesta. Allt ifrån graviditetstankar, PCOS, Missfall, En busig 2-åring, Matlagning, Inredning och mycket, mycket mer. Välkommen!

Add Comment Register

Nakenfis olyckor

Igår tog jag en långpromenad hem till Johan och Lina. Jag och Adelie hälsade på dom partyglada killarna hemma hos dom :) Haha Kristoffer kom ner till porten för att möta upp mig. Herregud va sliten han såg ut! Dom mådde inte så jättebra efter Lördagens festligheter. Åååå va det är skönt att vara mamma till en liten plutt och vakna upp fräsch och pigg och slippa bakfyllan :) Haha! Sen tog vi en promenad hem och Johan och Lina stannade på middag och söndagsmys med ost och kex.

bild-51

Redo för en promenad till bakisgänget!

bild-52

Framme hos Johan och Lina :) Dom uppskattade vårt besök 😉 Vi körde på rosa från topp till tå. Byxor och body från kappahl. Strumpor och munkjacka från GAP. Mössa från Ellos.

bild-53

Älskar helgen! Då får man äta vad man vill 😉

 

Idag har jag och Adelie bara varit hemma och myst. Kollat på tv och sovit i soffan tillsammans :)

bild-55

Jag fick för mig att ta av Adelie blöjan ett tag så att hon skulle få vädra stjärten lite. Tur att jag hade kiss skydd i soffan 😉 Haha jättenöjd efter att ha kissat ner sig själv :)

bild-54

 

Det fick bli ett litet bad efter den olyckan. Fick sitta ett tag i badlakanet och kolla på tv. Tog upp henne i knät efter en stund och gissa vad som hände då??? Jo ännu mer kiss över hela min mage 😉 Hon tok skrattade åt mig! Busungen min <3
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


7 × fyra =