Felicia Cardell, 25 år gammal. Mamma till världens sötaste Adelie som föddes 14/4-13. Gravid med en liten lillasyster i magen som är beräknad att komma 16/1-16. En liten "pergotime" bebis som vi har väntat på länge. Bor i Stockholm och är förlovad med Kristoffer <3 Följ gärna med oss i vår vardag. Här skriver jag om det mesta. Allt ifrån graviditetstankar, PCOS, Missfall, En busig 2-åring, Matlagning, Inredning och mycket, mycket mer. Välkommen!

Add Comment Register

Nätshopping

Okej! Nu har jag lovat mig själv att inte handla mer till bebisen innan den kommer och vi vet vad det är för kön på lillen. Men nu skyller jag faktiskt ifrån mig på pojkvännen…haha. Han visade mig super söta saker på HMs hemsida och jag kunde inte låta bli att köpa dessa skönheter. Det var ändå saker vi faktiskt behöver så då tycker jag att det är okej. Och speciellt när det var så billigt. Jag brukar inte handla på nätet så ofta, men vad ska man göra när man knappt orkar gå en liten promenad på 20 min 😉 Då tycker jag att nätshopping funkar alldeles utmärkt!

  

Grå trikå filt med tiger på för 99:-                         Bäddset med söt kanin på för 149:-

 

Jag tyckte även att det var dags att köpa nått till mig själv för en gångs skull. Så jag unnade mig denna sköna klänning för hela 99:- :)

www.hm.se
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ 1 = två