Felicia Cardell, 25 år gammal. Mamma till världens sötaste Adelie som föddes 14/4-13. Gravid med en liten lillasyster i magen som är beräknad att komma 16/1-16. En liten "pergotime" bebis som vi har väntat på länge. Bor i Stockholm och är förlovad med Kristoffer <3 Följ gärna med oss i vår vardag. Här skriver jag om det mesta. Allt ifrån graviditetstankar, PCOS, Missfall, En busig 2-åring, Matlagning, Inredning och mycket, mycket mer. Välkommen!

Add Comment Register

Nu är jag tillbaka.

Hej igen!

Efter mer än ett års uppehåll  så kliar det i mina bloggfingrar igen.

Det har hänt väldigt mycket i våra liv och nu känner jag mig redo att börja skriva igen.

Ska bli så kul och jag har längtat att få dela med mig om hur vi har haft det den senaste tiden.

Ska berätta allt och lite till, men först ska jag fixa och trixa lite med bloggen. Kanske byta namn. Jag är ju inte en ung mamma längre; ) Har ju faktiskt fyllt 25 år. Hehe.

Vi hörs snart.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


två × = 12