Felicia Cardell, 25 år gammal. Mamma till världens sötaste Adelie som föddes 14/4-13. Gravid med en liten lillasyster i magen som är beräknad att komma 16/1-16. En liten "pergotime" bebis som vi har väntat på länge. Bor i Stockholm och är förlovad med Kristoffer <3 Följ gärna med oss i vår vardag. Här skriver jag om det mesta. Allt ifrån graviditetstankar, PCOS, Missfall, En busig 2-åring, Matlagning, Inredning och mycket, mycket mer. Välkommen!

Add Comment Register

Överraskningsfest!

Hejsan! Idag har det varit full rulle här hemma 😉 Jag har haft en överraskningsfest för Kristoffer här hemma. Han fyllde 25 i måndags och jag tyckte att han skulle få en kväll som han aldrig kan glömma. Jag har planerat festen i 3 veckor och har varit nervös hela tiden. Har varit rädd för att jag skulle försäga mig. Men jag lyckades överraska han. Vi vart ett gäng på festen och Kp vart riktigt glad över vad jag hade fixat. När han kom hem sa jag att Adelie låg i sovrummet och hade precis börjat att grina (vilket hon gjorde) Jag frågade om han kunde gå in och hämta henne för att jag ”diskade och att min mamma var på toan”och när han kom in i rummet så var alla där och överraskade han. Han vart chockad även fast grannarna hade avslöjat det lite. När Kristoffer skulle parkera cykeln vid porten sa dom till han att det var massor av folk hemma hos oss, men som tur var reagerade inte Kristoffer på det. Han tänkte bara att min syrra och hennes kille var på besök. Vilken tur att han inte anade nått. Mamma och min bonuspappa var så snälla som handlade både dryck och mat åt mig till buffen så att jag slapp ta mig ut med Adelie. Mamma hjälpte även mig med maten. Va hade jag gjort utan henne <3 Så kul att se ens pojkvän glad och lycklig. Han fick även en till överraskning av mig. Jag hade kontaktat Kristoffers jobb och lyckats få ledig åt honom imorgon. Så när jag sa att han skulle få dra ut på krogen med alla vänner och att han var ledig imorgon så sken han upp som en sol :) Han har nämligen vart hemma med mig varje kväll i 3 månader. Så jag tyckte att han förtjänade ett party kväll. :) Vilken tur att han var taggad för det! Nu har alla gått ut och jag sitter och myser med en kopp Te i soffan. Ska snart se True blood och lillan sover så skönt i sitt babynest. Hon har varit så snäll och nöjd hela dagen. Den enda gången som hon har gnällt på är vid överraskningen. Vilket var enligt planen :) Vilken underbar dotter jag har <3

bild-44

Min lilla prinsessa <3 Klänningen har plutten fått av tant Lina. Köpt i London. Hårband från Lindex.

bild-43

Glad tjej :)

bild-42

Mys med pappa innan han ska dra ut och partaja 😉

bild-41

Ska man vara en envis tjej och inte vill sova utan vill sitta med på en fest måste man ha hörselskydd på sig 😉

bild-45

Några av våra vänner och familjemedlemar som kom för att gratta Kristoffer :)

bild-39

 

Buffen :)

 

 

 

 

bild-38

Min sötnos

bild-37

 

Idag hade jag på mig en topp från Urban Outfitters och kjol från HM. Matchande till naglarna. Åh va jag älskar mitt hår i den här längden :)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− fyra = 0