Felicia Cardell, 25 år gammal. Mamma till världens sötaste Adelie som föddes 14/4-13. Gravid med en liten lillasyster i magen som är beräknad att komma 16/1-16. En liten "pergotime" bebis som vi har väntat på länge. Bor i Stockholm och är förlovad med Kristoffer <3 Följ gärna med oss i vår vardag. Här skriver jag om det mesta. Allt ifrån graviditetstankar, PCOS, Missfall, En busig 2-åring, Matlagning, Inredning och mycket, mycket mer. Välkommen!

Add Comment Register

Premiär för tunnelbanan

Idag åkte vi till mitt jobb och hälsade på. Tjejerna har längtat efter att få träffa prinsessan så nu var det dags att hälsa på och visa upp plutten innan hon blir ännu större. Salongen ligger på Östermalm så det blev premiär för tunnelbanan 😉 Det var lite nervöst att åka in till stan med barnvagn. Man är ju inte direkt van vid det, men det gick jättebra. Hade nog inte velat åka in själv första gången så det var skönt att Kristoffer va med. Han fick ta över barnvagnen när det var dags för att ta sig upp för rulltrapporna :) Tycker det är lite läskigt att åka med vagn i dom. Är så rädd att jag ska tappa vagnen. Men Kristoffer har visat mig hur man ska göra så nu kommer jag nog att klara av det 😉

Det tog ett tag innan vi kom iväg. Det är verkligen mycket man ska tänka på innan man kan åka. Amning, byte av blöja, på med kläder och så ska man ju själv fixa sig. Vi kom in till stan vid 2 så det fick bli ett snabbt besök för vi ville inte åka tunnelbana när alla andra ska göra det. Får panik när det är mycket folk på tunnelbanan. Dessutom när man har en liten bebis med sig. Man är ju lite rädd att nån ska hosta eller nysa på henne så att hon blir sjuk. Så vi lyckades planera in resan hem bra för det var nästan tomt i vagnarna när vi åkte. När vi lämnade salongen så sov lillan hela vägen hem och det har hon fortsatt med hela kvällen. Tror nog att en liten tjej kommer att vara vaken hela natten och det betyder att hennes mamma inte kommer att få nån sömn alls. Har försökt att väcka henne, men va envis man kan vara. Lilla skitunge <3

Vår lilla tomte sover i vagnen när vi kommer hem. ( stickad overall från kappahl Newbie, mössa från HM)

Vaknar knappt när jag tar av henne kläderna. Men tillslut vill hon ha bröstet. Fortfarande trött och somnar vid tutten. ( Body från HM, byxor och strumpor från Kappahl Newbie)

Försöker sätta henne upp i min famn, men vill inte vakna.

Puss puss vakna nu min älskling. Nä vill inte vakna. Jag ger upp och låter henne sov i sitt babynest. Får förbereda mig på en sömnlös natt. Jippi :)

 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− 4 = två