Felicia Cardell, 25 år gammal. Mamma till världens sötaste Adelie som föddes 14/4-13. Gravid med en liten lillasyster i magen som är beräknad att komma 16/1-16. En liten "pergotime" bebis som vi har väntat på länge. Bor i Stockholm och är förlovad med Kristoffer <3 Följ gärna med oss i vår vardag. Här skriver jag om det mesta. Allt ifrån graviditetstankar, PCOS, Missfall, En busig 2-åring, Matlagning, Inredning och mycket, mycket mer. Välkommen!

Add Comment Register

SÄTTA SIG UPP SJÄLV.

Jag trodde jag hade sett i syne när jag helt plötsligt såg Adelie sittandes på golvet. Jag hade lagt henne ner på mage och helt plötsligt satt hon upp. Nä! Jag har nog tänkt fel trodde jag. Jag satte nog henne upp redan från början. Men där trodde jag fel. Nu fick jag se hur den lilla damen gjorde för att sätta sig upp själv. Hon låg på magen och drog in det enda benet under sig och sen tryckte hon upp kroppen. Så nu kan hon sätta sig upp själv.:) Det händer inte ofta, men ändå. Duktig tjej♥

926201382543
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


2 − = ett