Felicia Cardell, 25 år gammal. Mamma till världens sötaste Adelie som föddes 14/4-13. Gravid med en liten lillasyster i magen som är beräknad att komma 16/1-16. En liten "pergotime" bebis som vi har väntat på länge. Bor i Stockholm och är förlovad med Kristoffer <3 Följ gärna med oss i vår vardag. Här skriver jag om det mesta. Allt ifrån graviditetstankar, PCOS, Missfall, En busig 2-åring, Matlagning, Inredning och mycket, mycket mer. Välkommen!

Add Comment Register

SKELANDE ÖGON.

Go kväll alla läsare!

Hann aldrig blogga igår, men det var ändå inget speciellt som hände…Förutom att min pojkvän kom hem igår efter jobbet och säger snällt till mig-”älskling du skelar med ena ögat”. Haha jag blir skitsur och tror att han skämtar. Men tydligen så gjorde han inte det… Jag har aldrig märkt av det själv,  men efter att han har sagt det börjar jag koppla varför jag har ont i huvudet ibland när jag kollar på tv. Jag gick såklart in till Synsam idag och gjorde ett syntest för att få det överstökat. ..och för att se om min pojkvän hade rätt.  Japp det hade han! Ena ögat är lite segare än det andra. När jag fokuserar på ett ställe och sedan byter ställe att fokuserar på är det andra ögat långsamt. Så egentligen skelar jag inte utan jag har helt enkelt ett öga som hat sämre muskler. Inget jätte allvarligt och jag märker inte av det själv.Så skönt att veta att jag inte behöver göra något åt det. Sen så hade jag lite dålig syn. Jag är tydligen närsynt, men ingen allvarligt där heller. Jag fick testa med den styrkan jag behöver och det blev ju bättre, men jämfört med innan så är min syn helt okej utan glasögon. Det blev mer en HD effekt men glasögonen på. Jag ska fundera på att köpa ett par för att ha när jag kollar på tv eller när jag i framtiden kör bil. Jag tycker ju fortfarande att jag har bra syn, men det kanske kan vara bra att ha nu när jag börjar att känna av huvudvärken ännu mer.

Just det va händer just nu?!….

Jo min lilla äksklings tjej ligger i sängen och sover, smaskar, snarkar och fiser ♥ Hehe en fin liten dam.

Kristoffer är ute på killmiddag och kommer hem senare. Och vad gör jag? Myser i pyjamasen men en kopp Te framför tvn och ångrar att jag inte köpte ett par glasögon för nu känner jag hur huvudvärken blir intensivare. Jaja!

Ha en bra kväll ni med. Hörs imorn.

2014-01-25 22.04.28Världens sötaste bebis med världens finaste små fötter.

 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× 5 = femton