Felicia Cardell, 25 år gammal. Mamma till världens sötaste Adelie som föddes 14/4-13. Gravid med en liten lillasyster i magen som är beräknad att komma 16/1-16. En liten "pergotime" bebis som vi har väntat på länge. Bor i Stockholm och är förlovad med Kristoffer <3 Följ gärna med oss i vår vardag. Här skriver jag om det mesta. Allt ifrån graviditetstankar, PCOS, Missfall, En busig 2-åring, Matlagning, Inredning och mycket, mycket mer. Välkommen!

Add Comment Register

Skinroller efter 5 dagar

Jag har kört med min Skinroller varje dag i 5 dagar nu. Har kört ganska länge på varje område där jag har bristningar och har sedan smort in mig noga med Bio Oil och jag måste säga att jag redan ser resultat :) Bristningarna är inte lika rosa och djupa! :) Jippi äntligen nått som funkar.

bild-84

 

Det kanske är svårt att se, men den vänstra bilden är tagen på min mage för ca 1 vecka sedan. Och den högra är tagen idag efter att ha använd Skinrollern och oljan.

4 reaktioner på ”Skinroller efter 5 dagar

 1. With havin so much written content do you ever run into any problems of plagorism orr copyright violation? My website has a lot of exclusive content I’ve
  either authored myself or outsourced but it seems a lot of it is popping it up all over the internet withut my
  permission. Do you know any tecjniques tto help protect against content from being stolen? I’d genuinely appreciate it.

 2. Hejsan! Va kul att du hittade hit :) åh va kul med en liten bebis snart. GrAttis! Skinrollern har funkat så bra. Den är toppen. Alla mina bristningar är ljusa nu. Krävs bara lite träning sen kommer dom knappt att synas. Jag rekommenderar verkligen att du ska köra med den och bio oil efter förlossningen. Jag började att använda den 2 månader efter förlossningen. Hade velat att börja tidigare, men visst inte att en sån grym produkt fanns på marknaden. Hehe! Lycka till.

 3. Hej hej 😀

  Kom in på din blogg här när jag googlade lite om skinroller och såg dina jättefina resultat 😀
  Tänkte bara kolla med dig hur fort efter förlossningen du började? har idag gått 6 dagar över tiden och bara ser hur det blir fler o fler sträck :(
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× 5 = femton