Felicia Cardell, 25 år gammal. Mamma till världens sötaste Adelie som föddes 14/4-13. Gravid med en liten lillasyster i magen som är beräknad att komma 16/1-16. En liten "pergotime" bebis som vi har väntat på länge. Bor i Stockholm och är förlovad med Kristoffer <3 Följ gärna med oss i vår vardag. Här skriver jag om det mesta. Allt ifrån graviditetstankar, PCOS, Missfall, En busig 2-åring, Matlagning, Inredning och mycket, mycket mer. Välkommen!

Add Comment Register

Skulle har varit tyst.

Skulle inte ha sagt nått om hur duktig Adelie är på att sova om nätterna. Men hon har ju varit så duktig i flera veckor så jag ville ju bara dela med mig om hur stolt jag är över henne. Men igår natt fick jag tillbaka för allt bra som jag har sagt om det. Hon vaknade vid halv 6 igår och ville ha mat, men jag hade tur som fick sova. Kristoffer tog hand om henne när hon ville upp tidigt och busa. Buset varade inte så länge som tur var…För direkt när hon fick lite varm mat i magen somnade hon om och sov till 8 som hon brukar göra.  Hon sov egentligen länge med tanke på att hon somnade vid 21:00, men jag trodde att hon skulle sova till 8 på morgonen så jag var ju vaken till 01:00. Det skulle jag inte ha varit om jag hade vetat att Adelie skulle upp om 4 timmar. Haha! Men det kanske bara var just igår som hon ville busa med mamma. För imorse vaknade hon inte förrns halv 8. Skönt. Hoppas att det håller i sig 😉

Idag ska vi bara vara hemma. Kristoffer är sjuk :( Så jag ska försöka ta mig ut på en promenad och sen blir det kanske lite styrketräning. Idag har träningsvärken lagt sig lite så nu kan jag röra på kroppen igen :) Ikväll ska jag vara klistrad framför tvn vid 21:00. För då visas min favorit serie på Tv4. Broadchurch….som jag har längtat i en hel vecka.

bild (90)

 

Min sockernos i bebiskläder som jag och mina systrar har haft som små. Så sött med små smultron på <3

bild (91)

Chockad över nått :)

bild (89)

Morgon bus med pappa för några dagar sedan.

bild (88)

 

Adelie har börjat med nått nytt nu som hon gör när hon äter välling och är väldigt trött. Då åker småtassarna fram och läggs så sött på ögonlocken.

 

bild (87)

 

Satt och myste lite i gungstolen med plutten igår och kollade på tv. Helt plötsligt hörde jag små snarkningar. Lillan hade somnat<3

En reaktion på ”Skulle har varit tyst.

 1. Hej!

  Mitt namn är Sara och jag jobbar på ett företag som heter Perfect Day Media. I höst ska vi spela in ett webbprogram med barnterapeuten Louise Hallin. Även känd från programmet ”Knattetimmen” i P1. Inspelningen kommer ske Lör 7 sep, på Teater Lederman där en publik på föräldrar får ställa frågor till Louise.

  Vi tycker din blogg är så fin och skulle gärna vilja ha ditt deltagande i detta. Så hör gärna av dig till mig, så kan vi diskutera närmare.

  Sara
  Perfect Day Media
  073 – 802 18 21
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ 1 = tio