Felicia Cardell, 25 år gammal. Mamma till världens sötaste Adelie som föddes 14/4-13. Gravid med en liten lillasyster i magen som är beräknad att komma 16/1-16. En liten "pergotime" bebis som vi har väntat på länge. Bor i Stockholm och är förlovad med Kristoffer <3 Följ gärna med oss i vår vardag. Här skriver jag om det mesta. Allt ifrån graviditetstankar, PCOS, Missfall, En busig 2-åring, Matlagning, Inredning och mycket, mycket mer. Välkommen!

Add Comment Register

Små kaniner

Adelie sover och jag har passat på att måla naglarna :) Man får liksom göra allt sånt där som har med skönhet att göra när lillan sover. Det är inte som förut direkt när man kunde göra saker spontant. Nu är det planering som gäller och jag börjar att gilla det. Har alltid varit så spontan när det gäller allt så det kan vara skönt att vara mer ordentlig och sansad. Hehe!

Idag har vi varit ute på en liten promenad i solen. Va skönt det är att våren äntligen är här:) Så mysigt att umgås med min lilla familj. Jag älskar er <3

Efter promenaden kom en söt liten tjockis på besök. En tjej som heter Lina Segelsbo
som bloggar här på minbebis. Hon är gravid i vecka 36 och väntar  sitt första barn. Hon ska också få en liten prinsessa:) Så kul att vi bor så nära varandra så att vi kan umgås med våra döttrar tillsammans. Gå promenader och prata om blöjor och bröst 😉 Hihi. Hon hade med sig kläder till plutten i mindre storlekar som jag får låna tills hennes plutt kommer. Så snällt av henne tycker jag :)

Efter besöket så kom min mamma över på middag. Det blev gravad lax och sallad med fetaost och avokado. Fräscht, nyttigt och gott. Hon hade med sig vita tulpaner och presenter till Adelie. Vilken liten bortskämd unge vi har. Hon fick söta små tofflor med kaniner på och en napp som ska påminna om bröstvårtan. Den är ekologisk och gjord på naturligt gummi. Den är tydligen poppis när det gäller nappar. Ska bli spännande att testa den på plutten när hon är sugen på att snutta. Hon vill ju gärna ligga vid bröstet ofta utan att äta. Hon tycker det är mysigt att bara snutta så det kan vara skönt att kunna stoppa in en napp på nätterna som inte åker ut ur munnen på henne 😉 Så kanske hennes mamma kan få sova lite längre 😉

 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− två = 2