Felicia Cardell, 25 år gammal. Mamma till världens sötaste Adelie som föddes 14/4-13. Gravid med en liten lillasyster i magen som är beräknad att komma 16/1-16. En liten "pergotime" bebis som vi har väntat på länge. Bor i Stockholm och är förlovad med Kristoffer <3 Följ gärna med oss i vår vardag. Här skriver jag om det mesta. Allt ifrån graviditetstankar, PCOS, Missfall, En busig 2-åring, Matlagning, Inredning och mycket, mycket mer. Välkommen!

Add Comment Register

Sömnlös natt

Godmorgon! Inatt har jag inte fått många timmars sömn :( har fått öroninflammation och dessutom en arg bebis i magen som sparkar och lever rövarn. Lillen var även arg hela dagen igår. Knuffade och sparkade på barnmorskan så att hon knappt kunde lyssna på bebisens hjärta. Men tillslut gick det och allt var bra med både mig och plutten. Bebisens hjärta låg över 150 även denna gången. Kanske en tjej då? Det sägs ju att tjejer har högre hjärtljud men vem vet om det stämmer. HIHI! Fick en ny tid på BF, men hoppas den har kommit ut innan dess.

Fy vad det dunkar och värker i öronen. Hör knappt vad jag själv tänker. Det är tur att vi har SF kanalen så att man kan få skratta lite åt gamla barndomsfilmer :) Just nu visar dom Lotta på tvn. Hahah så roligt att jag nästan kissar på mig. Hon ser ut som jag gjorde när jag var liten. Nästa lika busig också 😉

                                 

Felicia?                                                                          Lotta?

 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


ett + = 3