Felicia Cardell, 25 år gammal. Mamma till världens sötaste Adelie som föddes 14/4-13. Gravid med en liten lillasyster i magen som är beräknad att komma 16/1-16. En liten "pergotime" bebis som vi har väntat på länge. Bor i Stockholm och är förlovad med Kristoffer <3 Följ gärna med oss i vår vardag. Här skriver jag om det mesta. Allt ifrån graviditetstankar, PCOS, Missfall, En busig 2-åring, Matlagning, Inredning och mycket, mycket mer. Välkommen!

Add Comment Register

SÖS

Nu är jag helt slut i kroppen efter en fullspäckad dag. Vi har tvättat, städat, handlat och dessutom varit på en föreläsning om förlossning på SÖS. Har aldrig sett så många tjockis magar på ett och samma ställe! HIHI :) Det var kul att se för på nått sätt så tror man att det bara är en själv som går runt med en jätte mage, men där hade jag fel. Fick jättebra information om hur det känns när värkarna börjar. När man ska åka in till förlossningen. Vad det finns för smärtlindring och hur tiden på BB är m.m. Nu har vi verkligen all information som man behöver för att vara redo. Jag tror det är bra att bara veta det allra nödvändigaste och inte läsa på för mycket på nätet. Där står det mycket konstiga saker som folk skriver som kan göra en rädd och förvirrad. Och det vill jag gärna undvika. Efter föreläsningen blev både jag och Kristoffer super taggade på att föda och att få bli föräldrar. Att vi ska få åka in till SÖS och få träffa vårt första barn <3 Åh vad vi längtar efter dig! Kom ut nu…..

Dom berättade även roliga historier och händelser som barnmorskorna själva varit med om.

En kvinna kom in och hade jätteont och gick snabbt in i förlossningsrummet och la sig i sängen. Efter kom killen med 4 stora väskor. Alla undrade vad han hade med sig i väskorna. När han kom in i rummet började han att packa upp världens högtalare och riggade upp i rummet. Sen blev det Metallica under hela förlossningen! HAHA det hade jag velat se 😉

Nu blir det mys i soffan med en kopp TE och kanske en delicatoboll. Har jag förtjänat det?…Ja det har jag 😉

 

Mamma och Pappa älskar dig <3
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− 8 = noll