Felicia Cardell, 25 år gammal. Mamma till världens sötaste Adelie som föddes 14/4-13. Gravid med en liten lillasyster i magen som är beräknad att komma 16/1-16. En liten "pergotime" bebis som vi har väntat på länge. Bor i Stockholm och är förlovad med Kristoffer <3 Följ gärna med oss i vår vardag. Här skriver jag om det mesta. Allt ifrån graviditetstankar, PCOS, Missfall, En busig 2-åring, Matlagning, Inredning och mycket, mycket mer. Välkommen!

Add Comment Register

STORA TJEJEN.

Hej igen!

Det var ett tag sen sist. Ska bli så kul att komma igång med skrivandet igen. Det är mycket som har hänt och jag har mycket att berätta. Är för tillfället sjukskriven så jag har mycket tid att fördriva här på bloggen.

Min lilla tjej. Eller ska jag säga min stora tjej har fyllt 2 år och ska snart bli storasyster. Det känns så overkligt att min lilla bebis har vuxit upp och ska få ett syskon. Det kändes som det vore igår som vi kom hem från BB med världens minsta och underbart doftande bebis. Man trodde att hon alltid skulle vara så liten, men nu sitter man här med en envis och busig 2 åring och en till påväg. Ja, Adelie är en riktig busunge. Fast en söt busunge. Hon är bestämd och kan allt själv. Hon är super rolig och knasig och det bästa av allt är att hon är världens gladaste unge. Hon är verkligen alltid glad och hon kan charma allt och alla.  Vi har verkligen fått ett barn som älskar att stå i centrum…Tror hon har fått det från sin pappa 😉 Det ska bli så kul att se om lillasyster blir lika sprallig och busig eller om hon blir lite blygare och lugnare.

Adelie går nu hos sin mormor som dagbarn. Hon började där i Augusti förra året och trivs som fisken i vattnet. Det känns så tryggt och skönt att ha henne hos min egna mamma. Vi kan inte önska oss en bättre eller tryggare plats till Adelie. Det är så kul att lämna en glad tjej varje morgon och inte en ledsen tjej. Men däremot så hämtar vi en ledsen tjej ganska ofta. Hon vill nämligen inte följa med mamma och pappa hem ibland. :) Hon har så kul med sina kompisar. Det är så gulligt att se hur dom kramar om varandra när dom ses på morgonen och sen när dom ska säga hej då på eftermiddagen. Man blir alldeles varm i hjärtat.

20150901_095904

 

Här har vi en glad liten tjej som är påväg till skogen.

 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


två − = 0