Felicia Cardell, 25 år gammal. Mamma till världens sötaste Adelie som föddes 14/4-13. Gravid med en liten lillasyster i magen som är beräknad att komma 16/1-16. En liten "pergotime" bebis som vi har väntat på länge. Bor i Stockholm och är förlovad med Kristoffer <3 Följ gärna med oss i vår vardag. Här skriver jag om det mesta. Allt ifrån graviditetstankar, PCOS, Missfall, En busig 2-åring, Matlagning, Inredning och mycket, mycket mer. Välkommen!

Add Comment Register

TROSA STADSHOTELL.

I fredags åkte jag och min man iväg till Trosa för att fira vår årsdag. Vi lämnade vår lilla prinsessa hos min mamma där hon skulle stanna över natten och känslan av att att åka bort utan henne var konstig, men samtidigt mysigt att få egentid med varandra. Vi har som sagt inte åkt iväg ensamma bara han och jag. Vi har aldrig bott på hotell eller rest utomlands tillsammans.Så det här var första gången under 4 år tillsammans. Det var även tredje gången som vi åt på en finare resturang. Ja, jag vet. Det är galet. Det här måste vi göra flera gånger. Vi kände oss nykära och alldeles lyckliga efter den här härliga Hotellvistelsen.

Hotellet som vi bodde på heter Trosa Stadshotell. Ett Hotell som vi verkligen älskade. Supermysig miljö, inredning och trevlig personal. Rummen var fräscha och maten var supergod!

Efter incheckningen gick vi direkt ner till SPA avdelningen. Där badade vi i varmkälla. Bastade (i ca 2 minuter för jag fick panik). Drack gott och bara nöjd. Så himla mysigt!

Efter badandet gick vi upp på rummet och gjorde oss iordning. Kristoffer drack vin och jag alkholfritt mousserande:)

Sen gick vi ner till baren och beställde gott att dricka innan det var dags för oss att sätta sig till bords.
Servicen på Hotellets resturang var superbra. Jag hade förvarnat om att jag var både gravid och laktosintolerant. Så allt var fixat och klart när jag satte mig till bords. Dom hade tagit fram ett gott mousserande äppelmust/vin till mig. Dom hade kollat så att maten dom serverade var tillagat på rätt sett osv. Allt blir så mycket roligare när dom har koll på läget. Maten var fantastik! Och man ville bara ha mer;)

Efter middagen gick vi upp på rummet och kollade på film. Åt godis i sängen och somnade ganska snabbt när filmen var igång:) Haha, snacka om trötta småbarnsföräldrar.

Dagen efter åt vi en god hotellfrukost och innan vi åkte tillbaks till Stockholm tog vi en fika på ett härligt Cafe som heter Marsipangården/Kutterkonfekt. Sen började vi känna båda två att vi ville hem till vår lilla tjej. Vi saknade henne jättemycket.
Adelie vart glad när vi kom hem och hon hade haft det hur bra som helst hos sin mormor och moster. Men det visste vi redan;)

 

 

IMG_20151108_3

IMG_20151106_160539

IMG_20151108_2

 

IMG_20151108_4

IMG_20151108_5

IMG_20151108_1
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sex − = 4