Felicia Cardell, 25 år gammal. Mamma till världens sötaste Adelie som föddes 14/4-13. Gravid med en liten lillasyster i magen som är beräknad att komma 16/1-16. En liten "pergotime" bebis som vi har väntat på länge. Bor i Stockholm och är förlovad med Kristoffer <3 Följ gärna med oss i vår vardag. Här skriver jag om det mesta. Allt ifrån graviditetstankar, PCOS, Missfall, En busig 2-åring, Matlagning, Inredning och mycket, mycket mer. Välkommen!

Add Comment Register

Uppdatering!

Hej hej! Full rulle här hemma. Vi håller på att packa inför Sundsvall. Lilla familjen ska åka bort på semester för första gången. Skönt och mysigt att åka bort från Stockholm och få komma till underbara Norrland :) Hela min släkt på mammas sida bor där och dom har inte träffat Adelie ännu så det ska bli jättekul att få visa upp min lilla ögonsten :) Vi kommer att bo hemma hos min mormor och morfar som bor en bit bort ifrån Timrå. Dom bor nära natur och vatten. Sååå mysigt att äntligen få åka dit igen. Dom bor på världens underbaraste plats där min morfar har byggt alla stugor själv. Den första stugan var en sommarstuga som min mamma och hennes syster bodde i tillsammans med mormor och morfar om sommrarna när dom var små, men med åren byggdes många mer stugor och mormor och morfar har bott där permanent sen många år tillbaka nu. Det var så länge sen som jag var där. Senast var jag gravid och det var Hallowen. Så nu har jag och Kristoffer haft nedräkning inför denna resa och semester. Kristoffers semester har börjat och han har först 3 veckor ledigt och sen ska han tillbaka till jobbet i 1 vecka och sen har han ledigt igen. Så vi kommer att stanna i Sundsvall till nästa Söndag. Mer än 1 vecka med underbara släkten :) Jippi! Vi kommer att bli ett gäng där uppe. Mina systrar och ena syrrans kille, mamma, bonuspappa, min lilla familj, min moster och morbror, mina 4 kusiner, mormor och morfar, och släktens vänner med familj. Det kommer att bli en super mysig Midsommar med sill lunch, 5-kamp, dans runt midsommarstång och kanske ett kvällsdopp 😉 Nu ska jag skynda mig innan mamma kommer och hämtar oss. Jag hoppas att det finns bra mottagning där uppe så att jag kan blogga, men om inte så får ni ha en trevlig Midsommar. Kramis!

 

Lite uppdatering med bilder…..

bild-15

 

I tisdags vart det mysmiddag hemma hos oss. En sista middag innan vi alla drar iväg på olika midsommar firanden. Haha det låter som att man ska vara borta ifrån varandra i flera år 😉 Vi lagade Lasagne och några drack lite vin till det 😉

bild-3

 

Igår kom min pappa på besök. Han och min minsta syster har varit i NY och kom hem igår. Alla vi systrar har fått en NY resa av min pappa i 18-års present så nu var det Vendelas tur :)  Han hade med sig lite presenter till Adelie från Baby GAP. Så söt sparkdräkt med blommor och en liten mintgrön kofta.

bild-9

 

Den är så söt i ryggen med lilla rosetten.

bild-16

 

 

Det blev lite mer presenter från morfar ;)Haha!

bild-1

 

När min pappa hade gått så gick jag en rask promenad till Farsta C för att handla strumpbyxor till Adelie som hon ska ha i Sundsvall. Men när vi kom hem så var dom alldeles för stora. Hon är så liten min lilla tjej 😉 Jag köpte ett par som ska passa en 2 månaders, men inte på min plutt. Hon kommer att kunna ha dom när hon är 1 år 😉  Så nu får jag skicka iväg Kristoffer för att köpa nya i minsta storleken.

bild-12

 

Måste även visa dessa fina tavlor som jag och Kristoffer har fått av min bonuspappa :) Så fina!

bild-13

 

 

 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sju − 4 =