Felicia Cardell, 25 år gammal. Mamma till världens sötaste Adelie som föddes 14/4-13. Gravid med en liten lillasyster i magen som är beräknad att komma 16/1-16. En liten "pergotime" bebis som vi har väntat på länge. Bor i Stockholm och är förlovad med Kristoffer <3 Följ gärna med oss i vår vardag. Här skriver jag om det mesta. Allt ifrån graviditetstankar, PCOS, Missfall, En busig 2-åring, Matlagning, Inredning och mycket, mycket mer. Välkommen!

Add Comment Register

VÅRDCENTRALEN.

Adelie har hostat i flera veckor nu och idag tyckte jag att den hade blivit värre. Direkt när hon vaknade hostade hon jätte mycket så att hon blev alldeles röd i ansiktet.  Hon är pigg och feberfri, men jag blev orolig ändå så vi fick en tid hos vårdcentralen för att kolla dom små lungorna. Läkaren lyssnade och det lät superfint. Han tyckte inte att jag skulle vara orolig, men om hon blir sämre kanske vi behöver ge henne lite hostmedicin.  Men så skönt att veta att det inte är mycoplasma hon har fått. För det var jag orolig för.

029201415232Ja pigg är hon verkligen. Min lilla busunge!  Jag älskar hennes söta små tänder som syns nu när hon skrattar ♥
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ 5 = sju