Add Comment Register

Barnpodden – missa inte vår nya podcast

Hej!

Tittar in här snabbt och meddelar att jag nu, ca 1 år efter nedläggningen av bloggen, har startat en podcast. Barnpodden heter den och jag gör den tillsammans med Alexandra Bylund.

Ska du snart ha barn, lever du med barn eller inget av det – men är nyfiken på hur det är att ha barn – så är Barnpodden något för dig!

Du hittar oss på iTunes (sök efter Barnpodden) eller gå via vår Facebooksida!

I den nya podden får ni reda på vad som har hänt mig och familjen sedan sist vi hördes =).

facebook.com/barnpodden

Läsarfråga…

Johanna – som också är ”fotballfrue” undrar:

  • Nyfiken på hur ni bor när ni flyttar så mycket, får ni tag i hyresrätter hela tiden eller har ni något fast hem någonstans? Vi flyttar så himla mycket och bor på hotell, vilket inte är så jätte glamouröst som det kanske låter :D som du säkert vet.

Svar: Vi har gjort lite olika där… Köpt och hyrt. I Malmö och i Århus i Danmark hade vi tur att hitta superfina våningar att hyra. I Oslo och i Stockholm har vi köpt – och de har vi kvar: radhuset på 133 kvadrat och en lägenhet på 125 i centrala Oslo. Tänka sig. Vi har också bott mycket på hotell, vilket ju inte är så härligt i längden. I Viborg bodde vi i flera veckor på stans finaste hotell – som luktade marsvinsfarm och jag var nyligen gravid = ingen bra kombo…Bluäää.

Johannas fina blogg: behindeveryman.se/johannaty

hemma 009

Pappa på besök i Danmark…