kajsa.flodin@hotmail.com

Annons
Add Comment Register

Men vad är det som händer o sker?

 • Men vad är det som händer o sker? Har du fått nytt jobb? Berätta berätta! Vi är nog många som vill veta. Ha de bra!

Okej, hörrni! Hajar av era kommentarer och mejl att jag varit ytterst luddig i inläggen som berör mitt/mina jobb. Hit och dit, lite här, lite där – förvirrande va? Några undrar om jag är skitsofren (stavning?), en lögnerska eller hemlig…

Så här är det. Fram till för en liten tid sedan var jag anställt på TV4. Men inte TV4 i Stockholm (där jag i och för sig har jobbat från och till sedan jag var 16 år) utan i Malmö. Jag blev fast anställd när jag bodde i vackra Skåneland. Nu bor vi ju inte i Malmö – utan i Stockholm/Oslo… Därför sa jag upp mig från min anställning för att prova vingarna som frilans.

I min frilansande vardag ingår m å n g a olika jobb. Bland annat är jag nytillträdd chefredaktör för en hälsotidning som kommer ut 6 gånger/år, jag jobbar som programledare och reporter på TV4 här i Stockholm (som ju har varit min tidigare arbetsplats), jag tar uppdrag av Föräldrar & Barn, skriver inrednings- och hemma hos-reportage för en stor byggherres egna magasin, gör marknadsföringsarbeten och skriver informationsmaterial för företag, är redaktör för en ny bok som ska ges ut på vårt förlag, bloggar (!) och när jag kommer på annat gör jag det också – om jag har tid…

Därför är den ena dagen inte den andra dagen lik! Och därför blir det ju så förvirrande… här på bloggen.

Eftersom Petter spelar för en norsk klubb numer, så har jag också kikat på möjligheterna för att kunna jobba i Oslo. Därav intervjun jag var på i måndags… Det enda jag har hört från norska TV2 är att de har ett ”final heat” med 4 sökande som är kvar. Jag är en av dem.

1190_56499615195_579970195_2237955_5131_n

Nyheterna.

Kajsa Flodin - 05

”Äntligen Hemma.” Där jag var programledare 2002-2004 (tror jag det var…)

1566244495

”Många bäckar små”. Energiprogrammet som gick i TV4 Nyhetsmorgon 2009.

5 reaktioner på ”Men vad är det som händer o sker?

 1. Håller tummarna att det är just du som får jobbet! Jag tror faktiskt jag minns dig från rutan när du var programledare för Äntligen hemma.

  Hoppas du trivs här i Oslo! Jag trivs som fisken i vattnet och ska i sommar gifta mig med min norska prins!

  Må gott!

 2. Hej. Ville bara skriva att du är min nya idol. Du verkar ha så många bollar i luften, men ändå hinner du skriva blogg och ta hand om din fantastiskt fina familj. Du inspirerar mig.
  Lycka till med alla pågående och kommande projekt. Hoppas du får jobbet i Oslo, det är en fantastisk stad (jag bor där, har fått barn med en finfin norrman).

  Ha en fin vecka!

 3. wow tack! vad kul – nu blir jag glad! Hoppas du hittar ett spännande jobb Kattis. Föräldraledigheten är ett ypperligt tillfälle att fundera över sin karriär och sitt arbetsliv!

 4. Tack! Ja nu blev iallafall jag lite klokare. Har ju faktiskt sett dig i rutan förut. Men nu händge jag liksom inte med. Jag är inponerad av dig! Du är så framåt och bred i din kundskap. Jag är ju också 3 barnsmor o mannen jobbar borta mycket så där vet jag hur du har det. Men jag är fortfarande föräldraledig men söker jobb då jag inte vill tillbaka till mitt nuvarande.

  Du är så bra! Bloggar bra med!

 5. Jag tycker alltid det är galet spännande med dina jobb! Har sagt det innan, men det/du är så himla inspirerande!

  Och GRATTIS till ”The final four”! – Håller tummarna kommande veckan då!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


sju + = 10