kajsa.flodin@hotmail.com

Annons
Add Comment Register

Tagit fram fisk ur frysen och andra tisdagsbestyr

Efter en lyckosam arbetsdag på hemmakontoret ska jag snart knalla bort till dagis och hämta hem knodden. Jepp – det är bara EN endaste man till påklädning, idag! Jag vet inte om Toste har uppfattat att hans syskon har dragit till Norge, eller om han kommer tro att jag har glömt dem på dagis när vi går därifrån…

Innan vi går hem ska jag och Toste hänga i solen i någon trevlig park och småsnattra om vårvädret med andra småbarnsföräldrar som ignorerar att deras barn slevar i sig sand från sandlådan medan de själva blundar mot solen.

Som många andra publika bloggare – får jag ofta, nästan varje dag, hem paket, prover och produkter som avsändaren hoppas ska få synas och omtalas här (smart marknadsföring=hyperbillig och trovärdigt rakt in i rätt målgrupp). Hudvård, leksaker och mat brukar jag få. Jag skulle aldrig aldrig aldrig rekommendera något jag inte testat eller själv gillar – men idag ska frysta grönsaker (paketet låg utanför radhuset en dag när det var minusgrader) provas till firren som jag köpt av fiskbilen.

Återkommer med recension!

DSC_0011

Det är så otroligt mammaigt att göra så här så fort en liten strimma sol dyker ner från himlavalvet. Jag vet till exempel ingen annan människa i världen som kan power-njuta så som min egen mamma – av billigt, enkelt solljus.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


− 3 = noll