kajsa.flodin@hotmail.com

Add Comment Register

Vann du?

Tack alla ni för era fina motiveringar – jag fick många tårar i ögonen. Tyvärr kan bara en vinna och den lotten föll på Ida:

”Min pappa är bara bäst.. När Vulkanen på Island fick ett utbrott skulle jag åka iväg till Paris på Konsert med mitt favorit band.. mitt flyg ställdes in och min pappa visste hur mycket jag ville detta, jag var riktigt ledsen, så han körde mig och min kompis ner till Paris för att vi skulle kunna se Konserten. Jag kan inte tacka min pappa nog för vad han gjort för mig. Jag älskar honom väldigt mycket och tycker detta skulle bli den bästa farsdag presenten till honom på söndag.. Han förtjänar det allra bästa.”
GRATTIS IDA!
Grejerna kommer på posten innan helgen.Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


fyra × = 24