Add Comment Register

Varför är man rädd?

Under den senaste tiden har jag blivit så himla rädd av mig. Jag skräms av allt, i princip. Trafik, ödsliga platser, flyga flygplan och gå hem själv på natten – är exempel på sånt som jag tidigare inte varit ett dugg skraj för – men som nu är skitläskigt!
Anledningen heter såklart Lovis, Truls och Toste! Att bli mamma är att få oro injicerad i blodomloppet. Hur ”cool” man än är som morsa – är man en räddare upplaga av sig själv.

Mest livrädd är man ju att det ska hända dem något. Och näst mest livrädd är man att det ska hända en själv något. För deras skull…
Nä fy vad obehagligt det är att gå från t-banan mitt i natten. Jag ringer och väcker Petter – så får han hålla mig sällskap i luren…

Känner ni igen det här…???

20120328-010834.jpg
På vä

2 reaktioner på ”Varför är man rädd?

  1. Det finns ett nummer man kan ringa till Nattknappen 020-44 66 66(initiativ av Polisen i Stockholm)för att få sällskap i luren på vägen hem. Än så länge erbjuds tjänsten bara på fredagar och lördagar mellan 23.00 och 03.30

Kommentarer inaktiverade.