Add Comment Register

37 reaktioner på ”Viktigt meddelande!

 1. Du kommer vara saknad här men förstår att det går till en gräns. Ha det så gott nu och lycka till med allt!

  kram Marlen i Skövde

 2. Hej Kajsa!
  Hur kan man bli så här sorglig när jag läser alla kommentarer efter att ha sett den korta hälsningen från er!

  Då jag började läsa din blogg önskade jag så att få bli gravid, min dåvarande sambo blev inte tänd på idén. Efter det har det hänt så otroligt mycket. Vi gick åt skilda håll och jag hittade en otroligt härlig karl och är faktistk gravid nu!

  Tack för allt och LYCKA till med alla nya äventyr!

 3. Nej, vad trakigt men klokt beslut. Ser alltid fram emot att lasa bloggen nar jag kommer till jobbet. Kommer att sakna din blogg. Borja garna blogga igen om du far energin tillbaka. Kram och lycka till med dina sota, fina barn

 4. Tack tack tack alla ni! Utan er hade bloggen inte haft någon mening. Så här några dagar efter att jag tog beslutet – känner jag att har gjort rätt i hela kroppen! Kram till er

 5. Jag ska sakna mycket din bloggandet. Hälsningar från Helsinki, Finland. (Din blogg har varit en bra sätt att lära mera svenska.)

 6. Verkligen tråkigt att du slutar blogga, längtar alltid så tills du uppdaterar och man får gå in och läsa vad för bus dina busungar hittat på!

  Lycka till i livet! :)

 7. Jag kan inte sluta skratta, vad roligt att barnen sitter och sjunger och pratar om bajs just när ni möter damen :) Sorgligt att du ska sluta skriva! Jag har följt din blogg länge och den är sjukt inspirerande och väldigt rolig! Vill inte att du ska sluta!

 8. Fy sjutton vad jag kommer sakna dig och dina fina ungar…. Förstår att det tar mycket av din tid och energi att blogga, men vilken glädje du gett oss läsare under dessa år. Kramar i mängder

 9. Som ovanstående så blev detta ett sorgligt ögonblick. Men fortsätt vara den powerkvinna du är och lycka till i framtiden!! kommer sakna att gå in
  här och läsa om era dagar! Du är helt klart en förebild och min sambo har lovat att namnet lovis är ett namnalternativ till vår framtida dotter!! Ha det bäst!!

 10. Tack för denna tiden!! Du har haft en härlig blogg, som gett så mycket glädje och skratt! Du gör rätt i att gå vidare, och jag vill önska dig all lycka till!! :)

 11. Tack snälla Kajsa för att vi har fått följa dig och din fina familj under de här åren. Jag kommer verkligen att sakna din blogg – den
  är rolig och inspirerande! Stort lycka till med allt och tack för den här tiden.

 12. Även vi kommer sakna bloggen men du gör helt klart rätt när det känns så där. Hoppas att vi ses snart och att det går bra med allt som ni gör! Massa kramar från oss!

 13. Åh kommer att sakna din blogg massor! Lycka till med alla projekt i framtiden, så hoppas jag att vi får se dig i ett annat forum istället.

  Kram från Malmö!

 14. Jag kommer att sakna er. Önskar er all lycka i framtiden.
  Jag har läst bloggen varje dag i ett par år men detta blir första kommentaren.

 15. Dommarn!
  Nu kräver jag att du är inne på Skype minst alla kvällar i veckan! Kan man överklaga till dommarnämnden?

 16. Oj!

  Lycka till med allt allt allt Kajsa ( och övriga familjen)! Ska erkänna att jag faktiskt fäller en liten tår ( löjligt men sant – jag tänker, som vanligt, skylla på gravidhormoner)

  Din blogg kommer vara otroligt saknad! Jag hoppas få läsa mer av dig, för som jag tjatat om innan – du ger så mycket inspiration! Jag undrar om du inser det själv.

  Tack för den här tiden!! Ha det bästaste bäst!

 17. Å nej! Saknar redan,, men som sagt ovan tack för allt och all lycka till i framtiden! Kramar!!

 18. Tack för en väldigt rolig, inspirerande och positiv blogg:-)
  Jag kommer verkligen att sakna dina inlägg. Tack för den här tiden och lycka till med allting! Kram Sussi

 19. tacka kajsa man fått sett din familj din blogg ni är en underbar familj.jag stöttar ditt beslut.förstår dig och jag förstår dina barn de kan bli trötta på bli filmade och se sig många år framåt. ska du stänga igen alla gamlla bloggar så ingen kan se de med.

 20. Åh, så sorgligt. Men det är klart man ska gå vidare. Det har varit ett nöje att följa din rara familj och bli smittad av din positiva inställning till livet. Tack. Vi kommer nog vara många som kommer att sakna din blogg.

  Bästa önskningar inför framtiden. Kram!

 21. Takk for en flott blogg som jeg har hatt stor glede av å følge. Jeg skjønner valget ditt veldig godt og ønsker deg og din familie all godt fremover!

 22. Jag kommer till att sakna din blogg och vill passa på att tacka för all inspiration som du givit! Kram
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


sex × 3 =