kajsa.flodin@hotmail.com

Annons
Add Comment Register

@ work

Klarade av att gå upp – trots att jag inte sovit mer än tre timmar. Det är ofta omöjligt att somna inför ett morgonpass – det blev jag påmind om i går kväll…
Nu är jag i alla fall här och går bredvid söta Linda på TV4 news.
Heja heja!

20120314-051325.jpg

20120314-094137.jpg

4 reaktioner på ”@ work

  1. Tack för förklaringen Kajsa! Ja nu förstår jag mkt bättre. Är själv inne i heltidsarbetstänket så hängde inte med:). Lycka till med dina uppdrag, verkar roligt!

  2. Vad spännande frilansuppdrag. Vad gör du på TV4 news? Och bokprojektet, skriver du själv eller ska du vara redaktör? Om du ska skriva en bok lovar jag att köpa den i flera ex och ge bort. Älskar att läsa det du skriver.

  3. Hej Anja! Åh fattar att det är förvirrande. Sedan jag sa upp mig på tv4 (där jag jobbat i många år) är jag frilans och har flera projekt i gång samtidigt. Mina sidor i föräldrar & barn, TV4 news, ny bok och artiklar är exempel på frilansuppdrag. Ställningen som chefred är ingen heltidstjänst så jag hinner med det också. Jag har också sökt ett jobb
    på TV2 i Norge – för att vi önskar att vara tillsammans hela familjen. Men mina frilansuppdrag ställer inga större krav på var jag geografiskt befinner mig. Hoppas det är lite klarare – hojta annars så ska jag förklara mer :)

  4. Jag förstår inte riktigt tror jag. Du är nybliven chefredaktör på en tidning men ska säga upp dig där för att flytta till norge. Du är på anställningsintervju på norska TV 2 ena dan och andra dan ska du jobba för TV 4 i Sverige. Snälla Kajsa förklara för oss förvirrade:). Då blir det roligare att läsa din blogg. Annars känns det som om du egentligen inte skriver för oss. Hoppas du förstår vad jag menar! Tackar i övrigt för en trevlig blogg!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


7 × = fyrtio två