Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

En helt ok fredag!

Jaha, då var det lördag snart då…

Denna fredag har varit helt okej. Jag kom igång med städningen tillslut iaf. Ja, på nedervåningen förstås. Övervåningen tar jag imorgon, hoppas jag är lite piggare då…. Det är jobbigt att vara så trött att man knappt orkar stå på benen. Men har man små barn, så kan man ju inte bara ligga heller, även fast man skulle vilja sova en hel dag…

Kristoffer & brorsan kom hit vi 17-tiden. Bror hade med sig sin söta dotter Saga <3 Hon är så himla gó!
Tyvärr kunde inte brorsan stanna kvar på middag då han lärde åka hem innan det blev mörkt. En av lamporna i fram hade gått sönde, så där har vi orsaken…

Jag lagade maten ikväll! Kött, potatis & beasås. Gissa om det var gott! Det var det :)

Efter maten, så var det dags för lite fredagsmys framför IDOL med godis & chips! Ola ville då inte titta på det, inte hans grej direkt! Men det går bra att lyssna på MAGNUS UGGLA!

Under pausen av IDOL gjorde jag i ordning vildingarna för natten & lade dom i sängarna deras… Dom var nöjda efter att ha fått i sig lite gottigott!

Kristoffer har lagt sig, tråååkmåns…. Men han har jobbat hela dagen, så jag förstår han…..

Jag har suttis som klistrad framför IDOL & jag trodde seriöst att Linni skulle åka, med tanke på att hon tappade bort texten hela tiden under refrängerna… Men kul för henne att hon fick vara kvar:)

Jag börjar få ont i halsen :/ Typiskt!  Ska gå ner & göra i ordning lite te nu :)

Sov, så gott allesammans! Natti <3
Kommentera